perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.142
Η ταινία που ψάχνω είναι πολύ δύσκολη δυστυχώς και έχω ψάξει κυριολεκτικά παντού για να τη βρω, αλλά τίποτα. Είχα δει μόνο την αρχή της και μετά την άφησα επειδή ήταν πολύ αργά (έκανα μεγάλη βλακεία!) Την έδειξε το κανάλι Tempo την Άνοιξη του 2002 και αυτή ήταν η αρχή της: Είναι ένας κουστουμαρισμένος άντρας με μούσι που περπατάει νύχτα στους δρόμους. Καθώς προχωράει, βλέπουμε κάποια flashbacks από τη ζωή του. Τον βλέπουμε μικρό μαζί με έναν φίλο του, να βάζουν φωτιά στο δάσκαλό τους και να τον καίνε ζωντανό. Σε ένα άλλο flashback, τον βλέπουμε ενήλικα πια, στο σπίτι με μία γυναίκα, μάλλον η γυναίκα του, η οποία κάθεται στο τραπέζι και του λέει διάφορα και τότε εκείνος ορμάει απότομα και τη σκοτώνει, νομίζω τη στραγγαλίζει. Μετά από αυτά τα flashbacks, τον βλέπουμε να φτάνει σε μία εκκλησία και να μπαίνει μέσα. Έχει αρκετό κόσμο και είναι ώρα κηρύγματος. Κάθεται δίπλα σε έναν άντρα, αλλά είναι ανήσυχος και φαίνεται ότι δεν είναι καλά. Τότε ο διπλανός του γυρίζει και τον ρωτάει αν είναι εντάξει, αλλά αυτός έχει παραισθήσεις και αντί για τον άντρα αυτόν, βλέπει ένα απαίσιο τέρας, νομίζω με πράσινο κεφάλι που του επιτίθεται και τρέχει τρομαγμένος έξω από την εκκλησία. Αυτά ξέρω μόνο. Την κόβω να είναι ή 80's ή 90's, αλλά δεν ξέρω στα σίγουρα. Για να βρω αυτή την ταινία, πήγα και μέχρι τα αρχεία των παλιών εφημερίδων-περιοδικών του 2002 στη βιβλιοθήκη, για να βρω το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Tempo. Δυστυχώς όμως οι τίτλοι των ταινιών δίνονταν στα ελληνικά και ψάχνοντας στο imdb δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Έχει κανείς καμμιά ιδέα;