Αναζήτηση ταινίας: Warlords of Atlantis / Warlords of the Deep (1978)

Για να τα εκτιμησεις πρεπει να εισαι εκπαιδευμενος Μπιμουβας και οχι καλομαθημενος στα Τρανσφορμερς στους "Πειρατες των δαχτυλιδιων" και στους "Αρχοντες της Καραϊβικης".

Πρεπει να εισαι κομμαντο. :p
 
Μήπως ψάχνεις αυτό?

YouTube - Atlantis The Lost Continent - Original Trailer 1961

[edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όχι, δυστυχώς.

Αυτό που δείχνει το τρέιλερ είναι πιό παλιό και πιό "κυριλέ" από το ζητούμενο.
 
Το "Warlord Of Atlantis", πάντως, είχε τον τίτλο "7 Πόλεις Στο Βυθό Της Ατλαντίδος" και όταν κυκλοφόρησε σε βιντεοκασέτα, του αποδόθηκε το "Οι Πολεμιστές Της Ατλαντίδας"! Σε DVD δεν έχει βγει (και δεν το βλέπω να πω την αλήθεια) αλλά "κυκλοφορεί" μεταφρασμένη στα πέριξ. ;)

Η 2η ταινία που ζητάς, είναι σίγουρα ταινία ή μήπως πρόκειται για σειρά ή επεισόδιο σειράς; Για τσέκαρε το επεισόδιο "The Atlantis Affair", επεισόδιο της σειράς "The Girl From U.N.C.L.E." ('66-'67).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είναι σίγουρα ταινία.

Την είχα δει στο σινεμά αλλά και στην τηλεόραση.

Κρίμα που δε θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες.
 
Λοιπόν. Έχω πάρει το άροτρό σου και οργώνω τον πλανήτη! Το "Atlantis, The Lost Continent" έχει σκηνικό με ανθρώπους που έχουν κεφάλι ζώου αλλά δεν είναι σαν ψάρια. Μοιάζει πιο πολύ με σκύλου. Δες τους

και συγκεκριμένα απ' το 2ο λεπτό κι έπειτα!
 
Ευχαριστώ για την προσπάθεια, αλλά δεν είναι αυτό.

Αυτό που ψάχνω, ήταν τοποθετημένο χρονικά, σε "σύγχρονη" εποχή.

Ρε μπας και δεν είχε τελικά σχέση με Ατλαντίδα και η ανάμνησή μου, προέρχεται από κανέναν "έξυονο" μεταφρασμένο τίτλο ;

Πάντως τη σκηνή τη θυμάμαι, για τον τίτλο διατηρώ αμφιβολία.
 
Τι εννοείς με το "σύγχρονη" εποχή; Δηλαδή το πλοίο ήταν σαν τα σημερινά; Υπερωκεάνιο, πλοίο της γραμμής ή καϊκι; Προσπάθησε να θυμηθείς τίποτε παραπάνω μπας και... Περίοδος που θεωρείς πως είναι γυρισμένη, είπες; 60s, 70s ή 80s;
 
Χρονικά, ήταν κάτι μεταξύ 1850-1950 (νομίζω).

Η δε ταινία πρέπει να γυρίστηκε μεταξύ 1975-1985.
 
Αναζήτηση ταινίας φαντασίας με αδηφάγο γιγάντιο χταπόδι!!!

Είχα δει μικρός (καμιά 20αριά χρόνια πριν) μια ταινία αλλά το μόνο σημείο που θυμάμαι είναι ότι κάποιοι έμπαιναν σε μια υποβρύχια κάψουλα (κάτι σαν στρογγυλό σκάφανδρο μόνο που χώραγε περισσότερα απο ένα άτομα με άνοιγμα απο κάτω το οποίο λόγω της διαφοράς πίεσης λογικά δεν έμπαζε νερά) και περνάγανε μέσα απο ένα στενό υποβρύχιο πέρασμα για να βρεθούν σε μια περιοχή ξεχασμένη απο το χρόνο. Το μόνο εμπόδιο ήταν ένα γιγάντιο χταπόδι νομίζω που προσπαθούσε (τι άλλο) να τους φάει όταν περνάγανε απο το πέρασμα αυτό. Και μιας και είπα γιγάντιο χταπόδι σας λέω όχι δεν είναι η μυστηριώδης νήσος. Και λογικά πρέπει να ήταν δεκαετίας 60 έγχρωμη αν κρίνω απο τα εφέ και τις σκηνές (ποιές σκηνές δηλαδή αφού μόνο αυτή θυμάμαι). Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη!!
 
DINO είπε:

Dino μάλλον δεν έψαξα αρκετά το forum!!! Χίλια ευχαριστώ πάντως αυτή είναι η ταινία που έψαχνα εδώ και 20 χρόνια (απο τότε που την είδα δηλαδή) και την ξαναβρήκα σε πέντε λεπτά χαρη σε σένα!!!!
 
Χεχε... Να'σαι καλά...

Απλά έτυχε να το δω εγώ πρώτος. Υπάρχουν και άλλοι που το κατέχουν περισσότερο το θέμα.
 
Eγιναν οι απαραιτητες μεταφορες posts
 
Πίσω
Μπλουζα