Αναζήτηση ταινίας: Zartliche Chaoten II - Three Crazy Jerks II (1988)

DoctorGalifrean

RetroMaNiaC
Joined
2 Φεβ 2008
Μηνύματα
544
Αντιδράσεις
34
Βρε παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω!!

Δεν μπορω να βρω καμια πληροφορια γι'αυτη τη ταινια, ουτε απο την φιλμογραφια του Michael Winslow στο IMDB! Για να φρεσκαρω τη μνημη σε οσους ισως δεν πηγε ακομη το μυαλο τους στο ποιος ειναι αυτος, ειναι ο Τζοουνς απο την "Μεγαλη των μπατσων σχολη", ο μαυρος με το στομα-συνθεσαϊζερ.

Η ιστορια σε αυτη τη ταινια εχει ως εξης. Απο το μελλον ερχονται στη δεκαετια του '80 καποιοι φιλοι και μπλεκουν σε διαφορους μπελαδες οι οποιοι αλλαζουν το μελλον τους. Χαρακτηριστικο ειναι οτι οποτε κανουν ταξιδι στο χρονο, εμφανιζονται να πεφτουν απο ψηλα στον ουρανο. Αλλο που θυμαμαι: Στο παρον τους (μελλον) εχουν ενα αφεντικο που ειναι καθαρμα και τους κατσαδιαζει συνεχεια. (Νομιζω οτι αυτοι δουλευουν στο συνεργειο καθαρισμου του κτιριου που ειναι αφεντικο αυτος.)

Και στο τελος τελος, μετα απο τα πολλα, γυρνανε πισω στο παρον τους για αλλη μια φορα και ανακαλυπτουν οτι εκεινο το αφεντικο δεν ειναι ο λευκος που γνωριζαν, αλλα ο Winslow (ο γιος του υποτιθεται) επειδη πισω στο '80

η γυναικα που βρηκε κι εκαναν σεξ, ηταν η μανα του αφεντικου. Επομενως ηταν μαυρος πλεον.

Ελπιζω να θυμαται καποιος... ειναι η μοναδικη ταινια την οποια ψαχνω χρονια και δεν καταφερα ποτε να βρω το παραμικρο!
 
Επιτελους!! Σ'ευχαριστω!! Ειχε περασει απο το μυαλο μου μηπως ειναι αυτο βλεποντας το στο imdb αλλα δεν εγραφε υποθεση, και ο τιτλος Γερμανικος, οποτε το απερριψα!
 
Όπου δεν υπάρχει υπόθεση στο imdb, ψάχνουμε για user comments. ;)
 
Την βρηκα τη ταινια με γερμανικο ηχο αλλα με ελληνικους υποτιτλους οι οποιοι βεβαια ηταν ..... Παρ ολα αυτα ηταν τοσο ρομπα οι υποτιτλοι που ελιωσα στο γελιο. Παρεπιπτοντως η ταινια τα σπαει κ οποιος εχει την αγγλικη βερσιον, ας μου κανει ενα πμ να μου πει που να τη βρω. Η σκηνη παντως που ο Πητερμαν πεφτει με το αλεξιπτωτο στη πισινα ειναι για λιωσιμο. Προβληθηκε το 1990 απο το Μεγκα με τιτλο " Τρεις τρελλοι κομπιναδοροι".

Παντως η ταινια ειναι sequel του Zartliche chaoten, το οποιο εχω σ VHS με ελληνικους υποτιτλους κ τα σπαει αγρια. ΜΙλαμε για ατελειωτο γελιο. Οπως κ να χει , στο 2 παιζει σε ρολο γκεστ κ ο David Hasselhoff , μιλαμε ομως αξιζει ενα μεγαλο respect σε αυτους που εβαλαν τον υποτιτλο στα Ελληνικα, αλλα ειναι τιγκα στο βρισιδι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Koρυφαια κωμωδια 80ς

[edit] dead picture [edit]

Eνα μικρο αποσπασμα της
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την εχει εντοπισει κανεις σε VHS με Αγγλικη ομιλια ? Η εστω αν την εγραψε οταν την επαιξε η τηλεοραση πληζ ας μου στειλει προσωπικο μυνημα.
 
Πίσω
Μπλουζα