Αναζήτηση τραγουδιού "Πάνω στ' άστρα θα χορέψω"

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας LadyNaty
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

LadyNaty

RetroActive
Αντιδράσεις
707
Καλησπέρα σ' όλους τους πιστούς του ρετρό!

Το ξέρω έχω γίνει κουραστική με τις αναζητήσεις μου (ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι κι εγώ), αλλά ζητώ τη βοήθειά σας και πάλι. Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι με ερμηνεύτρια τη Μαρίνα Σκιαδαρέση και τίτλο "Πάνω στ' άστρα θα χορέψω". Το τραγούδι αυτό είναι του '94 (μάλλον), ήταν από την πρώτη της (ελληνόφωνη) δισκογραφική δουλειά και το είχε γράψει το επιτυχημένο δίδυμο Αλέκος Χρυσοβέργης-Σπύρος Γιατράς, αν και δεν είναι λαϊκό, αλλά ποπ. Το βίντεοκλιπ είχε σκηνοθετήσει (μάλλον και πάλι, δεν είμαι βέβαιη) ο Κώστας Καπετανίδης και παρουσίαζε τη Σκιαδαρέση να κουνιέται όρθια σε μία κούνια, ενώ πίσω το φόντο ήταν κόκκινο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

LadyNaty

LadyNaty αφού γνωρίζεις ερμηνεύτρια και τίτλο τί ακριβώς αναζητείς? Με μια αναζήτηση εμένα στο google με τα στοιχεία που δίνεις μου έβγαλε 2 τουλάχιστον sites για παραγγελία! O δίσκος λέγεται "Χαρίζω τα όνειρά μου"

LadyNaty, Το τραγούδι που ψάχνεις ανέβηκε στο youtube εδώ και 2 μήνες και καλή ακρόαση. [video=youtube;EC-r4X7vnkw]

Κάνω ένα bump, μιας και σχεδόν έμαθα για το κομμάτι χθες το βράδυ. Και λέω "σχεδόν έμαθα", γιατί ίσα που θυμόμουν τη φωνή της Μαρίνας Σκιαδαρέση.

Υπέροχο ποπ κομμάτι, ονειρικό.

LadyNaty, υπάρχει και το βίντεοκλιπ του κομματιού, το οποίο, όμως, δεν το σκηνοθετεί ο Καπετανίδης, αλλά ο Τάκης Διαμαντόπουλος, ο γνωστός φωτογράφος.

[h=1]Marina Skiadaresi - Pano St'Astra - FM RECORDS[/h]

Πίσω
Μπλουζα