Αναζήτηση 2 τίτλων: King Solomon's Mines & Spiral Zone

jhetfield20

RetroN00b
Joined
18 Νοέ 2009
Μηνύματα
18
Αντιδράσεις
0
Πρωτον το ενα ειναι ενα παιδικο που ειναι μια παρεα απο ταξιδιωτες/εξερευνητες που τους κυνηγαει ενας ψηλος χοντρος τυπος που ντυνετια σαν αυτον απο τη διαφημιση του dirollo και εχει και εναν λεπτο βοηθο που κουβαλαει απιστευτα φορτια καθε φορα και οι αλλοι βοηθουν ενα ιθαγενη στην αφρικη με ενα τατουαζ φιδιου να παρει την εξουσια του χωριου που τον εξορισε μικρο μιας και ειναι ο διαδοχος αλλα εκει ειναι ενας ψευτικος διαδοχος πιο μυωδης και με μια μαγισσα να τον βοηθα και κρυβουν ενα θυσαυρο.Απτους ταξιδιωτες ο ενας ηταν χοντρουλης με μουστακι και ο αλλος λεπτος και ξανθος και πρεπει να ταν ή ενας ή δυο ακομη!

Δευτερον ενα παιδικο που ηταν σαν GI Joe αλλα θυμαμαι ενα πραμα μονο οτι σε μια φαση ειχα δει και ειχαν κατι περιεργες μηχανες οπου η μηχανη ηταν μια τεραστια ροδα και ο αναβατης καθοταν μεσα στην ροδα.
 
To πρώτο είναι το "King Solomon's Mines" (ο ελληνικός τίτλος είναι "Οι θησαυροί του Σολομόντα"). Ο συγγραφέας είναι o Henry Rider Haggard και τo κινούμενα σχέδιo της Burbank Entertainment. Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7143
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νορθσταρ αν το εξωφυλλο του ειναι ιδιο με το animation τοτε λεω αλλη εκδοση.....μοιαζουν οι χαρακτηρες αλλα το σχεδιο ειναι πιο σοβαρο(δεν βρισκω τη λεξη τωρα) πιο πολυ για μεγαλους παρα παιδικο......Παιζει καμια αλλη εκδοση?
 
Αναρωτιέμαι για το ίδιο πράγμα επειδή έχω δει την ταινία που έχεις περιγράψει και που είναι της δεκαετίας του 80. Δεν έχω δει το DVD αλλά η περιγραφή του DVD περιλαμβάνει την ημερομηνία 1986 και η ηλικιωμένη μάγισσα φαίνεται η ίδια έτσι ίσως δεν σχεδίασαν το υπόλοιπο εξωφυλλο προσεκτικά. Δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη cartoon εκδοση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο το ειδα πρωτη φορα εδω Ηρακλειο στο Cartoon TV το οποιο θυμαμαι εκεινο τον καιρο εδειχνε κασσετες του Juniors TV της Αθήνας.Αλλα δεν το χα δει ποτε Αθήνα το συγκεκριμένο.Και τωρα που το σκεφτομαι μας ειχαν παει εκδρομη καποια στιγμη στο καναλι και θυμαμαι καποια αλλα που επαιζε τοτε τα οποια ειχαν παρομοιο σχεδιο με την εκδοση που ελεγα τα οποια εξίσου δεν ήταν του Juniors TV.
 
Το 1ο είναι 1000% το "King Solomon's Mines" και το 2ο είναι το "Spiral Zone"


Στο 00:43 φαίνεται καθαρά το όχημα-ρόδα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σας παρακαλω αν ειναι δυνατον να αποφευγουμε φωτος απο torrentαδικα ;)
 
Ναι αυτη η εκδοση ειναι που εψαχνα......η ιδια ηταν ε?ατιμα παραπλανητικα εξωφυλα!!!!Και τα δυο ειναι αυτα που εψαχνα....ευχαριστω παιδες.

[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μιας και σιγουρεύτηκα ο φίλος jhetfield20 και για να μην έχει παράπονα και ο Paspartoo θα αφαιρέσω την εικόνα.
 
Πίσω
Μπλουζα