Αναζητηση Παλαιων διαφημισεων.

ziltoid

RetroN00b
Joined
13 Ιαν 2012
Μηνύματα
6
Αντιδράσεις
0
Γεια σε ολους και συγχαρητιρια για το μερακι σας και την αφωσιωση σας!Ζητω την βοηθεια σας καθως εδω και χρονια ψαχνω απεγνωσμενα 2 διαφημισεις που ισως οι περισσοτεροι θυμαστε.Αν και εψαξα στη μηχανη αναζητησης δεν βρηκα καποιο στοιχειο,οποτε εαν γνωριζει κατι καποιος ας βοηθησει!

1)Διαφημιση για το παγωτο magnum(αν δεν κανω λαθος)με τον Χαρυ κλυν στην παραλια να φωναζει την κλασσικη ατακα :"Μιχαλακηηηηη!οχι στα βαθια παιδι μου!" και απανταει και παλι ο χαρυ κλυν κρατωντας το παγωτο "ναι μαμα!"

2)Η δευτερη ειναι για τον τονο ριο μαρε με τον μακαριτη θαναση βεγγο να τρεχει )οπως συνηθιζε) και να φτιαχνει σαντουιτς στην εξοχη φωναζωντας " ρα ρα ρα ,με ντοματα με μαρουλι ,ομελετα και σαλατα ελατε καλοι μου ανθρωποι!(η κατι τετοιο τελος παντων).Επειτα αφου βλεπει οτι δεν παταει ψυχη λεει "με τονο ριο μαρε!!" και ξαφνικα ενα μπουλουκι παιδια ορμαει στα σαντουιτς!

Οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει στην αναζητηση μου θα του ειμαι υποχρεος!!!!!!!
 
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε.Δεν ξερω αν λες αυτη την διαφημηση γιατι αυτη δεν εχει εξοχη αλλα και σαυτη ο θανασης βεγγος το ριο μαρε διαφημηζει.

[video=youtube;-2TPUD_oy00]http://www.youtube.com/watch?v=-2TPUD_oy00
 
Φιλε σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση αλλα δεν ειναι αυτη η διαφημιση που ψαχνω!Πιθανοτατα ειχαν γυριστει 2 η και περισσοτερα σποτακια με τον μακαριτη.Παντως την θυμαμαι αμυδρα αυτη που εβαλες,ειδικα με την χοντρη στο τελος και την διαιτα!!:)
 
@metalcandyman έγραψες φιλέ!!!!!!

Πολυ παλιά και σπανία διαφήμιση!!

Αχ ρε Θανάση.. καλέ μου άνθρωπε....
 
Aξεχαστος βαγγελη ο θανασης βεγγος.Απο ολοκληρη ταινια μεχρι 40 δευτερολεπτα διαφημηση εβγαζε τρελο γελιο ο ανθρωπος.
 
saboter εισαι φοβερος!!!χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Μιας και αναφερθήκαμε στον τόνο rio mare θυμάμαι όταν έβλεπα τη διαφήμιση ατην τηλεόραση μου έκανε εντύπωση η φράση ''τόσο τρυφερός που κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού''.
 
Tελικα θυμαται κανεις την διαφημιση με τον Χαρυ κλυν και το μαγκνουμ?Μηπως ηταν αλλο παγωτο?
 
Ψάχνω απο το 2007 3 διαφημισεις που θυμαμαι αμυδρα απο τα πρωτα χρονια της ιδιωτικης τηλεορασης:

Καλουα-Παιζοταν γυρω στο 1991-1992.Ακουγοταν ενα ρεγγε τραγουδι,νομιζω το intro απο το stir it up bob marley,αν θυμαμαι.

Ρολ απορρυπαντικο-γυρω στο 1992.Ακουγοταν το do you love me-the contours κι εδειχνε κατι γυναικες που βαζαν ρουχα σε κατι πλυντηρια και χορευανε...

Εσωρουχα Palco-γυρω στο 1993
 
Πίσω
Μπλουζα