Αναζητηση τιτλου ταινιας

tasos66

RetroWannaBe
Joined
25 Οκτ 2007
Μηνύματα
52
Αντιδράσεις
4
Η εν λογω αναζητηση θα μπορουσε να ειναι και στην κατηγορια βιντεοταινιες αν και δεν ξερω αν επαιξε κατευθειαν στο βιντεο το βρισκω απιθανο να παιχτηκε στον κινηματογραφο ακομη και εκεινη την εποχη.

Στο δια ταυτα τωρα.Θυμαμαι ελαχιστα πραγματα γιατι την ειδα οταν ημουν υπερβολικα πιτσιρικος.Αυτο που θυμαμαι με βεβαιοτητα ειναι οτι ειχα χεστει πανω μου κοιμηθηκα αγκαλια με τους δικους μου(απορω πως διεφυγα της προσοχης τους και κατορθωσα να τη δω)και το επομενο πρωι εξακολουθουσα να εχω ενα αισθημα τρομου.

Στην ταινια πρωταγωνιστει η Μαρια Αλιφερη η οποια ειναι πρεζου.Μαζι της ο Γιωργος Σισκος ο οποιος αν θυμαμαι καλα ειναι ο μπιγκ ντιλερ που για καποιο λογο που μου διαφευγει την απειλει στερωντας της φυσικα την πρεζα.Η σκηνη που θυμαμαι ξεκαθαρα ειναι αυτη στην οποια η Μαρια εχει αρχισει αντιδρασεις στο στερητικο συνδρομο και ο 100% evil face Σισκος την απειλει και της λεει οτι δεν θα ξαναδει τη Σπαρτη και τον Ευρωτα(ακομα και στις ταινιες η αλιφερη ειναι πατριωτισσα).

Παρακαλω βοηθηστε να τη βρουμε.
 
Οπως το περιγράφεις μιάζει να είναι η σειρά που λέει ο Wally ,γιατι τινχάνει να την ξέρω αυτή τη σειρά.Είναι της κρατικής και πεχτικε (για 1η φορά) τη σεζον 1992-93.

Οστοσο δεν το αποκλειω να έχει γυριστει και βιντεοταινία με το ίδιο στορυ ,εαν δώ κάτι σχετικο σε βιντεοταινία θα επανέλθω στο thread.
 
παιδια μεσα σε εκεινο το χρονικο διαστημα το ειδα οποτε μαλλον εχει δικιο ο wally δεν νομιζω να εχουμε πεσει τοσο πολυ στην περιπτωση να υπαρχει και ταινια.φανταζομαι οτι ειναι αδυνατον να το βρουμε καπου το σιριαλ.video80 κοιτα το inbox σου σου εχω στειλει μηνυμα
 
Πίσω
Μπλουζα