• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Αναζητούνται ταινίες

  • Έναρξη μίζας sskoula
  • Ημερομηνία έναρξης
S

sskoula

Guest
Υπάρχουν αυτές οι 2 ταινίες που δεν τις προβάλει πλέον ούτε το Λιανοκλάδι channel, είναι η "Ληστεία στην Αθήνα" του Β. Σερντάρη (1969) κι "Ο μεγάλος ένοχος" του Χ. Κυριακόπουλου (1970). Όποιος γνωρίζει κάτι, ας ρίξει σήμα. ;)
 

keeper7k

Human RetroDatabase
Joined
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.605
Αντιδράσεις
1
Οι κανονισμοί ορίζουν σαφώς ότι :

1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί δημόσια ούτε να την διαλαλεί σαν 'πραμάτια', ούτε σαν 'εμπόρευμα', ούτε σαν 'ανταλλάξιμο' υλικό. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα εγκαλούνται πρώτα και, αν παρ' όλα αυτά υποπέσουν εκ νέου στην ίδια παράβαση, θα διαγράφονται.
Καλό είναι να περάσετε όλοι μια βόλτα απο εδώ
 
S

sskoula

Guest
Συγγνώμη που ρώτησα κίολας

Παρακαλώ όπως με διαγράψετε και σαν χρήστη από το forum σας αφού είμαι προφανώς ανήθικος και ευννοώ την πειρατεία. Αν εσείς νομίσατε οτι με 2 αράδες που έγραψα οτι είμαι αυτά που περιγράφω έχετε το δικαίωμα να με διαγράψετε από το forum και ότι περιγράφω. Αυτό που δεν ανέχομαι όμως, είναι Χριστομάθεια, θα μπορούσατε να μου συστήσετε σαν "ειδήμνες" την εταιρεία παραγωγής ή αν κάποιο κανάλι την έχει στο πρόσφατο μέλλον, αλλά μάλλον δεν σας ενδιαφέρει αυτό. :(
 

keeper7k

Human RetroDatabase
Joined
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.605
Αντιδράσεις
1
@sskoula

Δεν παραβίασες εσύ τον κανονισμό. Ο ακριβώς απο κάτω σου το έκανε, εξ'ού και η παρατήρηση. Αν εξακολουθείς να επιθυμείς διαγραφή , pm me.

Καλή συνέχεια
 
Μπλουζα