Ανακοινώθηκε το NINTENDO Switch Lite

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.819
Οι φημες υπηρχαν εδω και πολυ καιρο οπως και φωτογραφιες απο θηκες και διαφορα αξεσουαρ που φαινοταν πως ηταν για καποιο μικροτερο Switch που δεν θα ειχε joycons.Τελικα οι φημες αυτες επιβεβαιωθηκαν σημερα αφου η NINTENDO ανακοινωσε το Switch Lite.Η κονσολα λοιπον θα κυκλοφορησει στης 20/9/2019 στην τιμη των 200$ και θα ειναι καθαρα φορητη δεν θα συνδεεται με την τηλεοραση και δεν θα μπαινει σε καποιο dock.Επισης θα ειναι μικροτερη σε μεγεθος οπως και η οθονη,χωρις αποσπομενα joycons και θα απουσιαζει το hd rumble,το gyro motions και η IR καμερα και επιστρεφει το D-pad.Tα χρωματα που θα ειναι διαθεσιμη ειναι γκρι,κιτρινο και τιρκουαζ και μαλιστα θα υπαρχει και εκδοση Pokemon.Πολυ καλη κινηση απο την NINTENDO σε εξαιρετικη τιμη και μετα απο αυτο περιμενουμε το Switch pro η οπως αλλιως θα ονομαζεται για να ολοκληρωθει η οικογενεια Switch.

Προβολή συνημμένου gggg.jpg

 
Και επιτέλους θα πάρω το Switch που ήθελα από καιρό. Καθώς προτιμώ το φορητό gaming πιστεύω ήταν ιδανική στιγμή για κάτι τέτοιο με μια τεράστια γκάμα ήδη στην αγορά. Και φυσικά με αυτή την κίνηση η Ν κλείνει την επί 15ετίας σειρά των DS και της διπλής οθόνης. 
 
Αγόρασα το κίτρινο τη 2η μέρα κυκλοφορίας. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Ξεκίνησα Super Mario Deluxe. Μεγάλες ομοιότητες με αυτό του Wii. Πολύ ωραίο παιχνίδι.
 
Πίσω
Μπλουζα