Αναπαραγωγή Jaguar Pro Controllers

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
398
Atari-Jaguar-Pro-Controller-Flat.jpg

Δεν ειναι κοινο μυστικο πως οι τιμες των επισημων Pro Controller, εχουν εκτοξευτει σε παρα πολυ υψηλες τιμες.

Ενας καλος κυριος, ο MortoffGames απο την κοινοτητα atariage, αποφασισε να αναπαραγει το κλασικο χειριστηριο, αλλα σε πολυ πιο προσιτες τιμες.

Ετσι λοιπον, απευθυνθηκε σε μια κινεζικη εταιρεια, οπου δημιουργησαν 1:1 αντιγραφα των χειριστηριων, με εξαιρεση το λογοτυπο της Atari, με νεα υψηλης ποιοτητας υλικα. Πωλουνται ανα δυο, προς 60$, δηλαδη 120$ διχως τα μεταφορικα που ειναι στα 21,14$

Οι προπαραγγελιες για την επομενη παραγωγη τρεχουν ακομα, οι τυγχων ενδιαφερομενοι δειτε το επισημο θεμα εδω:

http://atariage.com/forums/topic/271862-brand-new-atari-jaguar-pro-controllers-production-campagin/page-1
 
Το ερωτημα φυσικα ειναι, ποιος θα το ηθελε...χαχαχα

Προ ημερων ειδα και ενα Kickstarter για jaguar pad adapter για PC. Η ερωτηση παραμενει η ιδια :)

To καλο ειναι παντως οτι θα κοψει τα φτερα διαφορων εμπορων ρετρο σαρκος :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πραγματικα το ερωτημα ειναι ποιος θα ηθελε ενα jaguar gamepad τη σημερον ημερα.Εδω εγω εχω ενα κουτατο απο κεινα τα χρονια και επειδη δεν με ενδιαφερει καθολου δεν ξερω καν που το εχω σε ποιο σημειο ειναι στην αποθηκη δηλαδη την στιγμη που ειμαι τοσο ψειρας και ξερω που εχω ακομα και κατι σε μεγεθος καρφιτσας χαχαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχει ηδη 500+ προπαραγγελιες για τουλαχιστον 1000 χειριστηρια. Το προβλημα ειναι πως τα αυθεντικα κοστιζουν 120€+++ και σε αμφιβολη κατασταση. Με λιγοτερα απο 150€ πλεον παιρνεις δυο ολοκαινουργια και με καλυτερες προδιαγραφες.

Επισης κουμπωνει σε Atari ST2 και Atari Falcon διχως καποια μετατροπη. Οπου τα χειριστηρια και γιαυτους τους υπολογιστες, σπανιζουν.
 
Εχουν ηδη σταλει τα χειριστηρια στους αγοραστες, και διαφορες παρουσιασεις υπαρχουν στο youtube.




Φαινεται να ειναι αξιολογη και αξιοπιστη αντιγραφη των αυθεντικων, αρα δεν υπαρχει πλεον κανενας λογος να επενδυσει κανεις τα υπερογκα ποσα που κοστιζουν εδω και χρονια τα αυθεντικα.
 
Tα αυθεντικα λογικα σπανε ευκολα γι αυτο εχουν ζητηση. Εγω το μοναδικο που εχω εχει ενα πινακι σπασμενο. Τα πινακια ειναι πολλα και λεπτα δεν ειναι οπως του Mega Drive. Αντε να το κολλησεις αυτο δεν υπαρχει τροπος. Φανταζομαι πολυς κοσμος που εχει την κονσολα θα εχουν το ιδιο θεμα.
 
Tα αυθεντικα λογικα σπανε ευκολα γι αυτο εχουν ζητηση. Εγω το μοναδικο που εχω εχει ενα πινακι σπασμενο. Τα πινακια ειναι πολλα και λεπτα δεν ειναι οπως του Mega Drive. Αντε να το κολλησεις αυτο δεν υπαρχει τροπος. Φανταζομαι πολυς κοσμος που εχει την κονσολα θα εχουν το ιδιο θεμα.
Η παραγωγη των χειριστηριων περαν του μηχανηματος, ηταν πολυ μικρη και για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα δυστυχως. Επισης τα ιδια και χειροτερα για το Pro controller. Οσοι το προλαβαν το πηραν τοτε. Τωρα ομως με την αναπαραγωγη τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα. Ευτυχως κιολας, γιατι με τους πονηρους εμπορακους καποιοι εδιναν κοντα στα 200ε για ενα χειριστηριο.
 
200 € για ενα χειριστήριο μου θυμίζει κάτι καρτες επιτάχυνσης για αμιγκα που τις πουλάνε 1.000€ lol. Χωρίς καμια χρησιμότητα μονο για να ανοίξει πιο γρήγορα το μηχάνημα 
 
Πίσω
Μπλουζα