Ανδρέας Ευαγγελόπουλος (Εθνικός Σταρ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας crazygirl
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

crazygirl

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
114
Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τον Εθνικό Σταρ!!!
Τις προάλλες μου ήρθε φλασια και θυμήθηκα την εκπομπή του "Τηλε-φτυάρι" που την έβλεπε η μάνα μου με την θεία μου!
Μήπως θυμάστε σε ποιο κανάλι ήταν;

Μάλιστα λίγο αργότερα ή πιο παλιά είχε διασκευάσει το τραγούδι των Frankie goes to Hollywood-Relax, ήταν πραγματικά τοπ τρασιλα :ylsuper:

Νομίζω στο κανάλι 5 ήταν οι εκπομπές του. Τρελοκομείο Σταρ ήταν! Πολύ γέλιο (και φρίκη μαζί) στις εκπομπές του.. Πραγματικά Τρασσσσίλα Τιβι στο φουλ! :fafoutis:

Τελευταία επεξεργασία:
Ο Εθνικός Σταρ έχει εμφάνιση cameo στην ταινία "ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ" στη σκηνή που χορεύουν στη DISCO JACKY O' (χοροεσπερίδα του STUDIO 69) και η ομάδα του Ψάλτη κάνει ντου στην πίστα. Ο Σταρ χορεύει με μια νεαρά και μετά τον δείχνει με γυαλόμπες να καρπαζώνει κάποιον άσχετο.
Πάντως η διασκευή του στο RELAX των FGTH είναι κλάσεις ανώτερη από το πρωτότυπο!

Ο Εθνικός Σταρ έχει εμφάνιση cameo στην ταινία "ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ" στη σκηνή που χορεύουν στη DISCO JACKY O' (χοροεσπερίδα του STUDIO 69) και η ομάδα του Ψάλτη κάνει ντου στην πίστα. Ο Σταρ χορεύει με μια νεαρά και μετά τον δείχνει με γυαλόμπες να καρπαζώνει κάποιον άσχετο.
Πάντως η διασκευή του στο RELAX των FGTH είναι κλάσεις ανώτερη από το πρωτότυπο!
Δεν τον είχα παρατηρήσει ποτέ!!, και όντως, η διασκευή είναι τοπ!!!

Πίσω
Μπλουζα