Ανεμοστρόβιλος (1994 ΕΤ1)

nick

RetroNuts!
Joined
12 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.623
Αντιδράσεις
542
Επρόκειτο για μια σειρά η οποία θα προβάλλονταν από το κανάλι της ΕΤ1 το 1994 σε παραγωγή της AL - FIL TV LTD Τηλεοπτικές Παραγωγές. Το σενάριο ήταν του Κώστα Παπαπέτρου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Κατσιμητσούλια. Στην μουσική της σειράς ο Ζακ Ιακωβίδης. Έπαιρναν μέρος οι Γιάννης Μόρτζος (στο ρόλο του Ιωσηφόγλου), Σπύρος Μίσθος, Ηρώ Μουκίου, Βανέσα Ντζελβέ (στο ρόλο της Θάλειας), Τόνια Αδαμοπούλου, Τάκης Ανούσης (στο ρόλο του Κυριάκου), Ισίδωρος Σταμούλης, Δημήτρης Ντάσιος, Εύη Ρίζου, Μαίρη Φαρμάκη (στο ρόλο της Ράνιας), Άλκης Ζερβός, Γιώργος Παπαευσταθίου, Μοσχούλα Μοσχοπούλου, Νατάσα Θεοφιλοπούλου, Βασίλης Αργυρούδης. Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της σειράς Κώστα Παπαπέτρο για την σειρά γυρίστηκαν πάνω από 20 επεισόδια τα οποία όμως η νέα διοίκηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του 1993 δεν τα έκανε δεκτα.

Ας δούμε όμως τους τίτλους αρχής αυτής της υπέροχης σειράς που δεν μεταδόθηκε ποτέ:


Ευχαριστώ τον σεναριογράφο της σειράς Κώστα Παπαπέτρο για την παραχώρηση του υλικού.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ικανότητα του nick να ανακαλύπτει ''κομμένες'' σειρές είναι θα έλεγα μοναδική.

Εξαιρετικό το καστ απ ότι βλέπω στους τίτλους της σειράς όπως και η μουσική. Κρίμα που δεν προβλήθηκε αυτή η σειρά.

Να υποθέσω ότι τα επεισόδια έχουν μείνει στις αποθήκες της τέως και προσεχώς (πάλι) ΕΡΤ;

Για δεύτερη φορά πάντως (χωρίς να έχω την διάθεση πολιτικού σχολίου) κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκοψε σήριαλ που προφανώς εγκρίθηκε και γυρίστηκε από δεξιά κυβέρνηση. (Απλή διαπίστωση κάνω και ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο).

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον κ. Παπαπέτρο τόσο για τις πληροφορίες ύπαρξης αυτής της σειράς, όσο και για τους τίτλους της.
 
tsalk είπε:
Η ικανότητα του nick να ανακαλύπτει ''κομμένες'' σειρές είναι θα έλεγα μοναδική.
Ελπίζω να συνεχιστεί η προσπάθεια για την εύρεση και άλλων χαμένων σειρών... Κάνω τώρα μια απόπειρα και για άλλη μια σειρά που θεωρείται "κομμένη". Δεν θα πώ τίποτα περισσότερο για την ώρα.
 
Πίσω
Μπλουζα