Αντίο MSN Messenger

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.287
Χρησιμοποιω τον Messenger απειρα χρονια.

Ειχε τα στραβα του αλλα μου ελυνε τα χερια, ειτε για χαζοσυνομιλιες ειτε για επαγγελματικες επικοινωνιες. Ποση κουβεντα, ποσα αρχεια, ποση ωρα εχω φαει...

Μετα την εξαγορα της Skype απο την MS, η MS αποφασισε να αντικαταστησει τον Messenger με το Skype.

Δεν μου αρεσε καθολου αυτη η ειδηση μιας και στο κομματι του chat, το Skype ειναι χαλια.

Μολις ολοκληρωσα το transition σε Skype. Το μονο θετικο ειναι οτι μπορεις να κανεις merge τον MSN λογαριασμο και αυτον που ισως εχεις ηδη στο Skype.

Ηρωικε MSN σε αποχαιρετω!
 
Θα μας λειψει....κλαψ !

Τι παθαμεεεε....
 
Nα φαλιρισης σε ευχομαι καταραμενη micro$oft.Σε ευχαριστω MSN για της υπεροχες στιγμες που με χαρησες με πολλα και διαφορα γκομενακια;)R.I.P λοιπον MSN ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει.
 
Πω πω χρόνια και χρόνια περάσαμε με το MSN! Είχα και πόσα emoticons! Είχα φτιάξει και δικά μου! Αν και τα 2-3 τελευταία χρόνια δεν το χρησιμοποιώ, είχα ανταλλάξει απίστευτες συνομιλίες! Κρίμα πάντως που γίνεται αυτό
 
Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα ακριβως το θεμα, και με αφορα ως χρηστη του MSN. Δε νομιζω να μιλαμε για καταργηση του δικτυου (θα ήταν τραγικό κατι τετοιο) αλλά απλά για σταματημα υποστηριξης του client. Μικρο το κακο αφου μια μεριδα του πληθυσμου χρησιμοποιει εναλλακτικα clients για να μπει στη βασικη υπηρεσια του δικτύου, που ειναι η συνομιλια. Και ακομα και ετσι, υποθετω οτι η τελευταια (οποια κι αν ειναι αυτη) εκδοση θα παραμεινει διαθεσιμη για εγκατασταση.

Κατα τα αλλα μετα απο μια συντομη ματια στο αρθρο της Wikipedia δεν ειδα τιποτα για σταματημα ή διακοπή του MSN.

Συγνωμη για το trolling 8)
 
απο το site του hotmail αν μπεις μεσα στο email σου εχει built in msn messenger και δουλευει ακομα. Παντως εχω χρονια να τον χρησιμοποιησω. Προτιμω skype απο pc ή whatsapp απο κινητο.
 
Τι ωραία είδηση!Ο messenger παρωδία που σε εμάς τους mac users...μας χάρισε τη video κλήση μόλις πριν δύο χρόνια.
 
'Ντάξει, είχα σταματήσει χρόνια να το χρησιμοποιώ, αλλά είναι ένα ιστορικό app ότι και να λέμε !!! O Βill το εξέφρασε σωστά νομίζω ! Ίσως πρόκειται για την μεγαλύτερη καψουροεφαρμογή στα χρονικά του computing (έστω, μετά από το IRC !!)
 
Περασα ωραιες εποχες με το MSN. Ιδιως το 2006 με 2009.Ακομα χρησιμοποιω το MSN αλλα το aMSN που ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με το επισημο του Mac.
 
αχ msn,,,εχω γυρω στης 1200 επαφες,θυμαμαι για να βρουμε γκομενα ασχημη ελλεηνιδα δηλαδη ολο μσν ζητουσαμε,,,με εχει στιγματισει το μσν,,,το skype ειναι αθλιο και υπερεκτιμημενο απλα εχει το hype,ειδικα στο chat ειναι αισχος αηδια,,το μσν ειναι εκπληκτικο προγραμμα τσατ..ανεκαθεν αυτο ηταν το ατου του,,
 
Πίσω
Μπλουζα