Ανταλλαγες και προταση για το retro memories

Domenica

Banned
Joined
9 Νοέ 2009
Μηνύματα
1.208
Αντιδράσεις
142
Καλημέρα σε ολους και πολλά μπράβο για το υπέροχο φορουμ των ρετρομανιακών. Εχω γράψει δυο προτάσεις στο θρεντ ᾽προτασεις και κριτική᾽ αλλά μαλλον δεν το έχει δει κανεις και ειπα να ανοιξω θρεντ να πω τον πονο μου! Εχω να προτεινω δύο πραγματάκια.

1. Να γινει μια ενότητα με δραστηριοτητες που δεν έχουν χρηματικο αντιτιμο π.χ. ανταλλαγές / ψάχνω να φωτογραφίσω... / θέλω να χαρίσω / κανω μια εργασία και θελω πληροφορίες ή φωτος κ.τ.λ.

Ας πουμε κάνω συλλογη απο γραμμένες και σταλμένες ρετρο κάρτες (κατα προτιμηση για να εχω και το γραμματοσημο -δεκτες και άγραφες!) και έχω προτεινει στα σχετικά θρεντ να μου στειλουν και να στειλω αλλά αυτά τα θρεντ για καιρό δεν τα έχει δει κανεις. Δεν εχει νοημα να το γραψω στις αγγελιες γιατί δεν θέλω να πουλησω ή να αγοράσω και θα προσελκύσω διάφορους καλοθελητές. Επισης θέλω να ανταλλάξω / χαρισω / ζητω να μου χαρισουν διάφορα αντικειμενα και ρουχα και παιχνιδια χωρις χρήματα ομως.

2. Να μπορουμε να γράψουμε στα αγγλικά στην περιπτωση που κάποιος ξενος φιλος θέλει να διαβάσει για τα ρετρο πράγματα στη Ελλάδα. Στο retro memories εμαθα πως δεν μπορουμε να γραφουμε και ανέβασα κατα λάθος ένα ποστ για ελληνικές ταινίες. Γιατί ομως να μην μπορουμε να γράψουμε και εμεις; Μπορειτε να βάλετε κάποιους κανονες για το πως θα μπορουσε να γινει αυτο π.χ. τα ποστ να ειναι μονο ενημερωτικά δηλαδή να γραφουμε πληροφοριες και οχι σχολιασμού ή σε σχεση με προσωπικές αναμνησεις.
 
1)Ετοιμο. Ουσιαστικα προστεθηκε η επιλογη ανταλλαγων. Ξεκιναει σε πιλοτικο πλαισιο.
 
Πίσω
Μπλουζα