Αντιγραφή εικόνας (μαζί με κείμενο) από ιστοσελίδα στο Word

iliekater

RetroMasteR
Joined
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.391
Αντιδράσεις
211
Μέχρι πρότινος δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα κατά την αντιγραφή των εικόνων από μία ιστοσελίδα προς το Word . Όμως σήμερα βλέπω πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον . Το πρόβλημα το παρατήρησα ενα αρχοίς στη Wikipedia και νόμιζα πως συνέβαινε ειδικά στη Wikipedia γι'αυτό και παιδεύτηκα πόση ώρα με τη WIkipedia . Αλλά βλέπω πως αυτό συμβαίνει παντού !

Έχει γίνει κάποια ριζική αλλαγή στο διαδύκτιο ; Διότι προσπάθησα με Firefox , Chrome και Opera , αλλά απέτυχα παταγωδώς !

Να διευκρινίσω πως όταν λέω αντιγραφή εικόνας και κειμένου , αυτό που κάνω είναι το εξής : επιλέγω με το ποντίκι το κείμενο ΚΑΙ τις εικόνες που θέλω να αντιγράψω (δηλαδή κάνω αριστερό κλικ και σύρω το ποντίκι μέχρι εκεί που θέλω να επιλέξω) , βλέπω και επιβεβαιώνω πως όντως επιλέχτηκε αυτό που θέλω , πατάω CTRL + C , πάω στο Word και πατάω CTRL + V . Μέχρι πρότινος αυτό δούλευε τέλεια ... Πλέον το κείμενο συνεχίζει να αντιγράφεται , αλλά στη θέση των εικόνων δεν υπάρχει τίποτα παρά ένα κενό λευκό πλαίσιο (το οποίο γίνεται αντιληπτό μόνο αν το επιλέξεις) . Δοκίμασα να κάνω και ολική αντιγραφή (CTRL + A , μετά CTRL + C) , αλλά και πάλι όταν το επικολώ στο ΓΟΡΝΤ οι εικόνες δεν έρχονται ... Αν αντιγράψω ξεχωριστά τις εικόνες )μία-μία) , τότε αντιγράφονται . Αλλά δε γίνεται να το κάνω αυτό κάθε φορά που θέλω να αντιγράψω κάτι από μία ιστοσελίδα ! ! !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάλλον είναι θέμα του Word γιατί στο libre office παίζει κανονικά. Δες μήπως έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση.
 
Ίσως κάτι να φταίει ειδικά στον υπολογιστή-μου , διότι κατέβασα το LibreOffice που είπες και βλέπω πως ούτε εκεί μπορώ να επικολήσω επιτυχώς τις εικόνες ... Οπότε δε νομίζω να είναι κάτι ειδικά στο Word , διότι βλέπω συμβαίνει το ίδιο και στο LibreOffice . Αλλά τι μπορεί να φταίει ; ...
 
Αντί για επικόλληση/paste, δοκίμασε ειδική επικόλληση/paste special και διάλεξε μη μορφοποιημένο κείμενο/device independant image.
 
Για δοκίμασε αυτό: Options–›Advanced–›document content–› κάνεις uncheck την επιλογή Show picture placeholders.
 
Φαντάζομαι λες τη ρύθμιση :

Options > καρτέλα View > διακόπτης Picture placeholders

Δοκίμασα καί με ενεργοποίηση καί άνευ . Δυστηχώς το πρόβλημα παραμένει ...

Έψαξα και στο διαδύκτιο και πέτυχα μία συζήτηση , όπου κάποιος έλεγε πως αυτό συμβαίνει με όλα τα Word ( ! ) εκτός - απ'ότι θυμόταν - με το Word 2002 ! ! ! Μα και εγώ ακριβώς αυτό έχω ! Αλλά όχι μόνο μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα , αλλά ούτε και είχα ακούσει κάποιον με μεταγενέστερη έκδοση να έχει τέτοιο πρόβλημα ...
 
Σε έναν desktop, έχω το Word 2002 και μόλις έκανα αντιγραφή κειμένου με εικόνες από την Wikipedia χωρίς πρόβλημα. Θα σου πρότεινα, να δοκιμάσεις από τη "Βοήθεια και Υποστήριξη" την "Επαναφορά Συστήματος" σε ένα χρονικό σημείο που δεν είχες ακόμα το πρόβλημα (π.χ. μια εβδομάδα πριν).
 
Πίσω
Μπλουζα