metalcandyman είπε:
Τασο δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι εννοις αλλα αν ενοοις οτι με εναν Pentium 4 θα τρεξεις ολα αυτα που γραφεις τελεια το θεωρω απιθανο.Το τριτο Pc που εχω το πιο ανισχυρο φοραει εναν Pentium D στα 2,6GHZ,2GB Ram και την Gigabyte 9600GT και ολα αυτα που γραφεις και κυριως psx,n64 και saturn δεν υπαρχει περιπτωση να τα τρεχει τελεια και το λεω γιατι τα εχω δοκιμασει ολα.
Κοιτα, για να τα παίξεις όλα τέλεια σίγουρα όχι αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ναι. Μιλάω για οτιδήποτε είναι από N64 και κάτω φυσικά. Εγώ έχω το PC αυτό (P4 3.0) εδώ και 10 χρόνια σχεδόν και λόγω του ότι ποτέ δεν μπόρεσα να πάρω καινούριο αναγκαστικά το έχω ψάξει όσο δεν πάει με το θέμα του τι τρέχει και τι όχι σε emulators:
ΜΑΜΕ: To 95% των 2D παιχνιδιών τρέχουν τέλεια, μαζί με τα MK. Πρόβλημα υπάρχει σε κάποια boards που βασίζονται σε 3D hardware αλλά έχουν 2D games (πχ το STV).
PSX: Χρησιμοποιώ 2 emulators και από ότι θυμάμαι όλα τα παιχνίδια μπορώ να τα τρέξω σε 100% speed.
Ν64: Εδώ είναι λίγο πιο περίπλοκο το θέμα λόγω των πολλών plugins και emulators. Γενικά μπορώ να τρέξω όλα τα παιχνίδια σε 100% speed αν βάλω "ελαφριά" plugins. Αλλά αν θέλω "τέλεια" γραφικά και όλα τα εφε αναγκαστικά βάζω το Glide plugin και κάποια παιχνίδια σέρνονται (πχ το Conker) αλλά και πάλι τα περισσότερα τρέχουν καλά. Τώρα, 2-3 παιχνίδια που τρέχουν μόνο με interepter απλά σέρνονται.
Saturn: 50-50. Τα μισά τρέχουν τέλεια, τα άλλα μισά σέρνονται.
GBA: Τρέχουν όλα τέλεια.
Zinc: Από ότι θυμάμαι τα περισσότερα τρέχουν τέλεια.
Model 2: Πολύ καλός Emu, κάποια παιχνίδια τρέχουν σχεδόν τέλεια. Tα Sega Rally/Daytona USA τρέχουν όπως και στο arcade αλλά το VF2 ψιλοσέρνεται.
Αυτά στον P4 3.0Ghz. Αλλά παρόλα αυτά θέλω καινούριο για τους λόγους που είπα στο προηγούμενο post. Εννοείται ότι αυτά που έγραφα για PS2/Naomi/Dolphin κλπ τα εννοούσα για το νέο PC που θα έπαιρνα, σε P4 δεν γίνεται δουλεία φυσικά.
Οσο για το xain'd sleena μην το ψαχνετε τζαμπα με το framerate γιατι αυτο το προβλημα υπαρχει απο την εκδοση του παιχνιδιου στα ηλεκτρονικα δεν ειναι θεμα mame και καποια σημεια ειναι στανταρ που το κανει.Συντομα θα ανεβασω τερματισμο στο καναλι μου
Thanks Βασίλη για αυτήν την πληροφορία, εγώ είχα ξεχάσει τελείως πως είναι στο κανονικό arcade οπότε τώρα μπορώ να είμαι ήσυχος πως τρέχει μια χαρά τελικά στην έκδοσή μου.