Αποκλειστική συνέντευξη της ΜΑΡΙΑΣ ΑΛΙΦΕΡΗ στο RetroManiaX

Μπραβο παιδια!!

συγχαρητηρια για την συνεντευξη!!
 
Σάββατο απόγευμα με «Κάνε ότι κάνω», Κυριακή βράδυ με «Τετράγωνα των αστέρων», Δευτέρα βράδυ με «Κραυγή των λύκων». Χειμώνας 1980-81, ο dimitrissss μαθητής της δευτέρας γυμνασίου, χωρίς ακόμα να έχει μάθει να ξεπορτίζει τα Σαββατοκύριακα. Όμορφες παιδικές / εφηβικές αναμνήσεις μιας ανέμελης εποχής που έφυγε άπαξ διά παντός. Τότε που ακόμα καθόταν η οικογένεια μαζί στο σαλόνι και περνούσε έτσι «ταπεινά» την ώρα της. Και τότε που επιχειρούσαμε με τα ξαδέρφια μας να πλάσουμε δικά μας «κάνε ότι κάνω»...

Ευχαριστούμε τη Μαρία που υπήρξε κομμάτι της καθημερινότητας των πιο αγνών μας χρόνων, κι επίσης ευχαριστούμε τον Χρήστο και τον bernard που μας έβαλαν σ' αυτή την ιδιότυπη μηχανή του χρόνου που σκαρφίστηκαν. Ευχαριστούμε θερμά.
 
Σας ευχαριστώ θερμά Χρήστο και bernard που μας προσφέρετε αυτή τη συνέντευξη. Η Μαρία Αλιφέρη είναι υπέροχος άνθρωπος, καλή ηθοποιός και δε θα ξεχάσω ποτέ τη συμπεριφορά της και τη στάση της στο νοσοκομείο όταν νοσηλευόταν η Αλίκη μας. Την ευχαριστώ,την εκτιμώ και έχει μια θέση στην καρδιά μου.Μαρία μας να είσαι πάντα καλά!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πόσα "μπράβο" και πόσα "ευχαριστώ" να πω στον Christosm και στον Bernard!!! Και πόσο πολύ να πω πως αγαπώ την κυρία Μαρία Αλιφέρη με την οποία μεγάλωσα και γω σχεδόν μαζί της αν και θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο μεγάλος για να έχω περισσότερες αναμνήσεις από εκείνη τη μεγάλη της εποχή!...Χίλια ευχαριστώ σε όλους , η συνέντευξη είναι πράγματι απολαυστικότατη!
 
Η συνέντευξη είναι συγκλονιστική! Γενικά την Κα Αλιφέρη, τη θεωρώ από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά υπήρχαν πολλά πράγματα που δε γνώριζα!....

Συγχαρητήρια στο team της συνέντευξης και ακόμα περισσότερο, ευχαριστούμε την Κα Αλιφέρη, που μας άνοιξε την καρδιά της!
 
Τι απιστευτο πρωτοχρονιατικο δωρο μας κανατε βρε παιδια!!!!!!!! :flower: Τα ξανθα της μαλλια μάς φωτισαν σε τετοιες γκριζες εποχες!!!


Ειναι καποιοι ανθρωποι που εχουν γεννηθει με μια εμφυτη αρχοντια. Στο τροπο που μιλανε, που κινουνται. Ετσι ειναι η Μαρια Αλιφερη. Την χαζευω στις φωτογραφιες και του τοτε αλλα και του τωρα, και πραγματικα ηταν και ειναι για μενα το ακρον αωτον της γυναικειας χαρης.



Πραγματικα αυτο που ειπε:


"Δεν με ενδιέφερε να πάρω μια δουλειά, αλλά να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να την κάνω καλά. Το ζητούμενο στη δουλειά μου γενικά ειναι ότι αυτό που κάνω να το κάνω όσο γίνεται πιο τίμια." τα λεει ολα, για το ποσο σπανια καλλιτεχνης και επαγγελματιας ειναι.

Συγχαρητηρια και υποκλινομαι.
 
Συγχαρητήρια και από μένα στο Χρήστο και στον Μπερνάρ. Μας φέρατε σε επαφή με μία γλυκύτατη γυναίκα, με ήθος και καλοσύνη, χωρίς "δήθεν" και "φανφάρες". Μπράβο σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα στην κα Αλιφέρη που σας δέχτηκε, σας υποδέχτηκε, σας απάντησε με σαφήνεια, ειλικρίνεια και αγάπη και μοιράστηκε τόσα πολλά μαζί μας.
 
Ξεκινησαμε το 2012 ως φορουμ, πολυ δυναμικα, με μια υπεροχη και ουσιαστικοτατη συνεντευξη απο μια πανγλυκια ηθοποιο, που αγαπησε μεσα απο τις δουλειες της ολη η Ελλαδα! Την ευχαριστουμε πολυ για οσα μοιραστηκε μαζι μας! Παντοτε επιτυχιες να της ευχηθουμε και περιμενουμε το επομενο θεατρικο της βημα (μιας και το Abnormal ολοκληρωθηκε).

Αγαπημένοι Χρήστο και Βερνάρδε, θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό αυτό project, για την δόμηση των καιριων ερωτησεων και φυσικα την αγαπη και το σεβασμο σας για την ηθοποιο. Φανταζομαι τη χαρηκατε πολύ τη συνεντευξη, μιας και αγαπατε και οι δυο την κα Αλιφερη!!!

Τι να πω, παντα τετοια ευχομαστε, παιδια! :) ;)
 
Η ωρα κοντευει 1 μετα τα μεσανυχτα και τωρα μολις τελειωσα το διαβασμα της συνεντευξης. Δυσκολο να την αφησεις ετσι και την ξεκινησεις.

Αυτο που εχω να πω στην κυρια Μαρια Αλιφερη ειναι οτι ξενυχτησε, κουραστηκε, ταλαιπωρηθηκε, αλλα οχι για το τιποτα. Η αγαπη που της εδωσε ο κοσμος, αξιζαν ολο τον κοπο. Η αγαπη που θα τη συντροφευει για ολη τη ζωη της, δε συγκρινεται με τιποτα.

Οσο για τα χρονια 1982 - 89, τι να πω; Για αλλη μια φορα διαπιστωνω οτι η Ελλαδα σαν αλλος Κρονος, καταπινει τα παιδια της.
 
παιδια ευχαριστουμε παρα πολυ για τη συνεντευξη αυτη!!!!!αν και δεν προλαβα καμμια απ τις σειρες στις οποιες πρωταγωνιστουσε ουτε τα τηλεπαιχνιδια που παρουσιαζε στην κρατικη τηλεοραση,διαβαζοντας ολα οσα ειπε η κ.Αλιφερη μπορω να πω οτι προκειται για μια μεγαλη ηθοποιο με σπανιο ηθος και χαρακτηρα που πολυ δυσκολα μπορεις να βρεις πλεον στις μερες μας!!!!!!Ευχαριστουμε πολυ κ.Αλιφερη για το χρονο που αφιερωσατε :thanx2: :thanx2:

καλη χρονια σε ολους,με υγεια και ο,τι επιθυμει ο καθενας!!!!!!!!!
 
O,τι και να πω γι' αυτή την απίστευτη συνέντευξη, θα είναι λίγο... :worship:

Ωφείλω ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στην Μ. Αλιφέρη, και φυσικά στα παιδιά της interview team, για την τόσο ωραία πρωτοχρονιάτικη έκπληξη !!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ωραία συνέντευξη παιδιά, μπράβο σας.

Έχει "αγάπη" για την καλλιτέχνιδα και πολύ επαγγελματισμό.
 
Μπράβο παιδιά. Μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Κυρία Αλιφέρη σας αγαπώ και θα σας αγαπώ για πάντα
 
Τι να πω...!! Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν την συνέντευξη, την διάβασα και πραγματικά ήταν απολαυστική..!! Η Κ.Αλιφέρη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του Ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου και χαίρομαι που το 2012 ξεκίνησε με "ποδαρικό" από μια τόσο σημαντική πρωταγωνίστρια..! Πολλά Συγχαρητήρια στα σάιτ :bow: , και πολλά ευχαριστώ στην κ.Αλιφέρη.. :thanx2:
 
Όταν είδα τον τίτλο αναρωτήθηκα αν χθες ήταν Πρωτοχρονιά ή Πρωταπριλιά. Απίστευτη έκπληξη, συγκλονιστικός όγκος ερωτήσεων. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παιδιά.
 
Κουκλάρα! Και τί ωραίο νεανικό ντύσιμο. Μπράβο παίδες!!! Αντε, η επόμενη θα είναι η Φιλίνη. :D
 
Τα συγχαρητήρια μου για άλλη μια φορά στους ChristosM και "Bernard the Great" μας έφεραν αέρα από μια άλλη εποχή μαλλον καλύτερη απ' ότι δείχνουν τα πράγματα.

Αλήθεια θα ταίριαζε η Μαρία Αληφέρη στο σημερινό τηλεοπτικό τοπίο;
 
ChristosM και Bernard

Πολλά, πολλά μπράβο για την εξαιρετική συνέντευξη, που μας χαρίσατε σαν ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Και πολλές, πολλές ευχαριστίες στην ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ, την μεγάλη πρωταγωνίστρια, την γυναίκα των ονείρων, τον άνθρωπο που έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές και μας δωρίζει σήμερα ένα κομμάτι του εαυτού της μέσα από την συνέντευξη της. Ευχαριστούμε.
 
Καλή χρονιά καταρχάς!!!

Πραγματικά εξαιρετική δουλειά, τρομερή συνέντευξη!!!

Και εξακολουθεί να είναι και πανέμορφη!!!!

Ειλικρινά την αγαπώ!!!!! Πάντα τέτοια!!!!
 
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που οργανώσανε και φέρανε εις πέρας τη συγκεκριμένη συνέντευξη,η οποία πραγματικά βγήκε πάρα πολύ καλή.Μπράβο σας!
 
Πίσω
Μπλουζα