Αποκλειστική συνέντευξη της ΜΑΡΙΑΣ ΑΛΙΦΕΡΗ στο RetroManiaX

syγχαρητηρια για τη συνεντευξη παιδια μπραβο !!

επειδη την κυρια αληφερη την ξερω διοτι ειναι απο την περιοχη μου να προσθεσω οτι αχολητε με τα κοινα κ μαλιστα ηταν υποψηφια στο δημο σπαρτης κ δημοτικη συμβουλος.. αγαπαει τη πολη της κ προσφερει οπωσ μπορει κ σαν πραγματικη σταρ ειναι απιστευτα απλη κ χαλαρη κ μιλαει σε ολουσ φοβεροσ ανθρωποσ
 
Ένα μεγάλο μπράβο, στον Χρήστο και στον Μπερνάρ για την υπέροχη συνέντευξη!!!!

Τι ευχάριστη έκπληξη μας κάνατε με τον καινούργιο χρόνο!!!!

Πόσο την ευχαριστήθηκα τη συνέντευξη της Μαρίας Αλιφέρη... διαβάζοντάς την έμαθα πολλά πράγματα που ήταν τόσο σημαντικά κι όμως δεν τα γνώριζα.

Η Μαρία μας, αξίζει όλες τις δόξες και τις τιμές, επειδή είναι όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη, καλλιεργημένη, ταλαντούχα και ψυχούλα πάνω από όλα!!!!!

Ξέρει να αγαπά και σέβεται τους συνάνθρώπους της... μας πρόσφερε τόσα πολλά. Είναι μια ζεστή και φιλική παρουσία που κάποιοι κατάφεραν να την πετάξουν από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν κατάφεραν να την σβήσουν από τις καρδιές μας, επειδή οι πραγματικές αξίες ποτέ δεν χάνοντε και οι αληθινές αγάπες δεν ξεχνιούντε ποτέ.

Πόσο μου άρεσε το βίντεο αφιέρωμα του Χρήστου!!! Επίσης όλες οι φωτογραφίες, ειδικά αυτές που φαίνονται τα καταγάλανα μάτια της και το υπέροχο λαμπερό της χαμόγελο (που ποτέ δεν ξέχασα).... αλλά και οι πρόσφατες φωτογραφίες είναι υπέροχες ειδικά αυτή που σας αγγαλιάζει σαν μάνα αλλά δείχνει σαν να είναι η μικρή σας αδελφή!!! Η φυσιογνωμία της έχει παραμείνη αναλλοίωτη στο χρόνο, πόσο νέα δείχνει!!! Πάντως στη φωτογραφία φαίνεται πως έχετε περάσει καταπληκτικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης...

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΧΡΗΣΤΟ, ΜΠΕΡΝΑΡ και

<>

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Με πολλή αγάπη, Ρούλα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα ηθελα να ελπιζω οτι στο μελλον η κ Αλιφερη θα μιλησει στην interview team και για τα θεατρικα-κινηματογραφικα της. Σιγουρα δεν μπορουσαν ολα να καλυφθουν, λογω χρονου, σε μια συνεντευξη.

Διαβαζω πχ επικες στιγμες για τη θεατρικη παρασταση/ μιουζικαλ Τραγουδα Θεατρινε με τον μεγαλο Τολη.

Ο κοσμος εσπαγε τζαμαριες για να μπορεσει να εξασφαλισει θεση, τρελαμενοι θαυμαστες, πραγματικος παταγος!

Επισης πληροφοριες για τη κινηματογραφικη της πορεια. Οργισμενη Γενια, Κοριτσι Βομβα...

Παντως τωρα που οι τηλεοπτικοι προυπολογισμοι εχουν πιασει πατο και πλεον το γκλαμουρ δεν μπορει να σκεπασει την πληρη ελλειψη περιεχομενου των τηλεοπτικων προγραμματων, θα ηταν οαση να βλεπαμε μια επιστροφη της κ Αλιφερη με νεα Τετραγωνα των Αστερων...
 
Η Αλιφερη εκανε μονο 3 ταινιες.Η δευτερη,το πειραματοζωο, ειναι απαγορευμενη και ειναι η απολυτη cult ταινια για τους ελληνες cinefile, επισημα δεν παιχτηκε ποτε,ολοι την ψαχνουν...Η τριτη ειναι το κοριτσι βομβα με τους περισσοτερους ψιθυρους απο καθε αλλη ταινια για σκληρες σκηνες της πρωταγωνιστριας,σε version που ειδα σε σινεμα υπαρχει h.c.σκηνη με τον ελληνα πρωταγωνιστη και μια ξενη ηθοποιο μονο...
 
Το Πειραματοζωο, περα απο καποια εγγραφη στην IMDB (που μπορει ο καθενας να κανει), δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που να δειχνει οτι πρωταγωνιστησε η Μαρια Αλιφερη.

Ως προς την σπανιοτητα του εργου, συμφωνω. Θα ηθελα πολυ να το παρακολουθησω.
 
δεν είμαι φαν της Μαρίας Αλιφέρη αλλά μπράβο στα παιδιά για αυτη την μαραθώνια συνέντευξη. Έβγαλε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες πιστεύω για το ένδοξο παρελθόν της ελληνικής τηλεόρασης.
 
Wally είπε:
Παντως τωρα που οι τηλεοπτικοι προυπολογισμοι εχουν πιασει πατο και πλεον το γκλαμουρ δεν μπορει να σκεπασει την πληρη ελλειψη περιεχομενου των τηλεοπτικων προγραμματων, θα ηταν οαση να βλεπαμε μια επιστροφη της κ Αλιφερη με νεα Τετραγωνα των Αστερων...
Προσωπικα θα ηθελα να εβλεπα την Μαρια Αλιφερη σε εκπομπη λογου, ομως ο ρολος της τηλεορασης τωρα πια δεν ειναι να αφυπνιζει και να μορφωνει τον κοσμο, αλλα να τον αποκοιμιζει και να τον αποβλακωνει. Οι μορφωμενοι ανθρωποι που μπορουν να μιλουν σωστα και να περνουν ομορφα μηνυματα δεν ειναι επιθυμητοι...
 
Αγαπητοί bernard.c και ChristosM, χαίρομαι ιδιαίτερα που προσφέρθηκε στο retromaniax αυτή η συνέντευξη. Kαλύψατε ένα κενό που δεν... βρήκαν το χρόνο να καλύψουν δημοσιογράφοι. Πραγματικά μια προσωπικότητα τόσο πλήρης, τόσο "πλούσια" και πολύπλευρα ανεπτυγμένη που μας κάνει περήφανους/ περήφανες ως έλληνες/ ελληνίδες. Εχοντας γνωρίσει την κυρία Μαρία Αλιφέρη από κοντά (για λίγο και πριν 25 χρόνια), έχω κρατήσει ως ανάμνηση την ειλικρινή ευγένεια και την αγνή καλοσύνη της. Αλλωστε, δεν γίνεται να παραμείνει ακέραια η ομορφιά μας αν δεν συνοδεύεται από αυθεντική καλοσύνη! Ας λάμπουν λοιπόν παντοτινά τα ωραιότερα ίσως μάτια στην Ελλάδα... Ευχαριστούμε! Και εμείς σας αγαπάμε!
 
Πολυ ευχαριστο το γεγονος οτι η εφημεριδα το ΒΗΜΑ προτεινει στους αναγνωστες του περιοδικου του να διαβασουν την συνεντευξη της Μαριας Αλιφερη. Τους ευχαριστουμε πολυ!
 
Christos M, Συμφωνώ απόλυτα... ότι η τηλεόραση κοιμίζει τον κόσμο...

Η τηλεόραση έσβησε. Δεν έχει να δώσει τίποτα πια... Ευτυχώς που υπάρχει το internet...

Προτείνω λοιπόν στη γλυκιά Μαρία μας, κάτι να σκεφτεί να μας προσφέρει μέσω διαδικτύου....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RoulaKanel είπε:
...Προτείνω λοιπόν στη γλυκιά Μαρία μας, κάτι να σκεφτεί να μας προσφέρει μέσω διαδικτύου....
Αυτή είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα αγαπητή Ρούλα και μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο.
 
ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
 


Η νέα παράσταση της Μαρίας Αλιφέρη που μόλις ξεκίνησε!
 
Πόσο γοητευτική παραμένει ακόμα!!!...Και πόσο ενδιαφέρουσα φαίνεται η παράσταση!
 
Παραθέτω απο το ethnos.gr πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση και τις ήμερες προβολής της νέας Θεατρικής παράστασης της Μαρίας Αλιφέρη :

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23728&subid=2&pubid=128932905

Πραγματικά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον παράσταση!!!!
 
Η παρασταση ειναι εξαιρετικη. Το εργο του David Foley ειναι γεματο ανατροπες και σε κραταει σε αγωνια μεχρι το τελος. Η δε Μαρια Αλιφερη, περα απο πανεμορφη και με ενα σωμα κοριτσιστικο, ειναι μοναδικη σε αυτον τον δυσκολο ρολο. Ανυπομονω να την ξαναδω!
 
Την θυμαμαι πολυ λιγο, αγεραστη παντως!
 
Αριστούργημα πραγματικό για μένα η συνέντευξη!!!
 
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα λοιπόν η αλιφέρη κουκλάρα ακόμα και τώρα είναι και μας μαγεύει με τις ματάρες της.
 
Πίσω
Μπλουζα