Αποκλειστική συνέντευξη του ΟΜΗΡΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ στο RetroManiaX

Δεν έχω λόγια... μπράβο, μπράβο και ξανά μπράβο σε όλους όσους ενεπλάκησαν. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.
 
η αισθητικη των ταινιων του ειδους ειναι παρα πολυ μακρια απο την δικη μου, και απο τις απαντησεις και το στυλ τους βλεπω οτι και για τον ιδιο τον ανθρωπο ισχυει ακριβως το ιδιο . Επειδη ομως η πλειοψηφια φαινεται ενθουσιασμενη η ομαδα μπορει να αισθανεται δικαιωμενη για την επιλογη της. Και μονο γι αυτο της αξιζει ενα μπραβο
 
Μπράβο στα παιδιά, απολαυστικός ο όμηρος... Οι ταινίες του έχουν αφήσει εποχή, ειδικά σε εμάς που μεγαλώσαμε βλέπωντάς τες και μάθαμε τι πάει να πεί Μπίλιας και ....Ασίκη !!! Πολύ χάρηκα με τα νέα για την νέα "Ρόδα" !!! Μπράβο στον Όμηρο που τα λέει στα ίσα και δέν μασάει τα λόγια του για κανέναν. Άμα κάποιος έχει γνώση της δουλειάς του και του εαυτού του, δέν φοβάται κανέναν.
 
Ωραίος ο Ευστρατιάδης, λέει τα πράγματα με το όνομα του.

Συγχαρητήρια στα παιδιά :)
 
Συγχαρητήρια και απο εμένα παιδιά για την εξαιρετική συνέντευξη που πήρατε. Μάθαμε πολλά πράγματα για τις δουλειές του Όμηρου Ευστρατιάδη που δεν γνωρίζαμε αλλά και για τις πολλές και καλές ταινίες που έκανε. Μία απο αυτές μάλιστα που εγώ θυμάμαι το "ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ", έχει μείνει στην ιστορία!
 
Εξαιρετική συνέντευξη..διαφωνώ βέβαια με αυτό που είπε για τον Αγγελόπουλο αλλα όλα καλά
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεγάλη εκπληξη αυτή η συνεντευξη. Μπραβο στα πεδια που καταφέρανε και προσεγγίσανε αυτον τον πολύ μεγάλο σκηνοθέτη! Θα περίμενα βεβεα να ακουσω περισότερα,και κυρίως για καποιους ηθοποιούς που συνεργάστηκαν μαζί του.

Για τον Ηλία Κωνσταντίνου (που ειμαι θαυμαστης του) δεν μας είπε πολλά πράγματα,με τι ασχολείτε τώρα κτλ,κτλ.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την νέα version του Ροδα τσαντα και κοπάνα.
 
Πολύ καλά τα είπε ο σκηνοθέτης. Ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν στον κινηματογράφο ανάμεσα στα άλλα. Μακάρι να εισακουστούν οι εκκλήσεις του...
 
Φιλε video80 ειχαμε αρκετες ερωτησεις (πχ για Γουιλσον και λοιπους ηθοποιους του τοτε) που ομως δεν προλαβανε να απαντηθουνε.

Ο χρονος ηταν περιορισμενος και εμεις, ισως και λογω απειριας, δεν ζυγισαμε πολυ καλα τη διαρκεια. Να ληφθει υποψιν οτι και εγω και ο Κωνσταντινος ειχαμε παρει 2-ωρες αδειες απο τις δουλειες μας...οποτε ειμασταν με τα μαχαιρι στο λαιμο.

Θα εχουμε ενα δευτερο μερος στο μελλον θελω να πιστευω. Ερωτησεις υπαρχουν :)
 
Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Μπράβο παιδιά για τις ερωτήσεις και για τη συνέντευξη. Ήταν πολύ καλό το περιεχόμενο, φαντάζομαι ότι περάσατε τέλεια (next time I' ll be there, γκρμφχ...)...Μπράβο, κάθε φορά και ακόμη περιεκτικότεροι και καλύτεροι!!!
 
ΡΕΣΤΑ από exetlaios-Wally,αλλά και όλα τα παιδιά που βοηθήσανε στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης!

Μία ακόμη συνέντευξη με πρόσωπο που ταιριάζει "κουτί" στη θεματολογία του GRM και με πολλές και καλές πληροφορίες!

Το ότι τα παιδιά πήρανε άδεια από τη δουλειά τους για να την πραγματοποιήσουν,για εμένα δεν αφήνει χώρο για οποιοδήποτε άλλο σχόλιο,πέραν του απεριόριστου respect!
 
Πολύ ενδιαφέρουσα η συνένευξη του Κ. Ευστρατιάδη. Και βεβαίως τα συγχαρητήρια μου στον Κωσταντίνο στον Πάνο, αλλά και στα παιδιά που βοήθησαν στην απομαγνητοφώνηση.

Είμαι βέβαιως ότι θα υπάρχει και συνέχεια και προσπαθώ να σκεφτώ ποιός μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος σας.
 
tsalk είπε:
Πολύ ενδιαφέρουσα η συνένευξη του Κ. Ευστρατιάδη. Και βεβαίως τα συγχαρητήρια μου στον Κωσταντίνο στον Πάνο, αλλά και στα παιδιά που βοήθησαν στην απομαγνητοφώνηση.
Είμαι βέβαιως ότι θα υπάρχει και συνέχεια και προσπαθώ να σκεφτώ ποιός μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος σας.
Είναι αμφότεροι δαιμόνιοι και σίγουρα θα έχουν σκεφτεί ήδη τον επόμενο ή την επόμενη. Οι συνεντεύξεις που έχουν κάνει ως τώρα είναι όλες ένα και ένα (δηλαδή μία και μία)!
 
Πολλά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο και στον Πάνο.

Κάθε φορά και καλύτεροι.

Και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα!
 
Σας ευχαριστούμε όλους σας παιδιά που μας χαρίσατε αυτή την συνέντευξη - αυτούς που την ετοίμασαν, αυτούς που πήγαν και την πήραν και αυτούς που βοήθησαν στην απομαγνητοφώνηση. :thanx2:

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του forum η συνέντευξη αυτή με τον δημοφιλέστατο αυτό σκηνοθέτη μας! Και εις ανώτερα!
 
Καταπληκτική συνέντευξη.... μπράβο στα παιδια!!!
 
Πάντα άξιος κύριε δημοσιογράφε!
 
1982, "Ροδα, τσάντα και κοπάνα" (4 συνέχειες!)!!! την να λεμε τώρα, ταινιες που άφησαν εποχή. ταινίες που όλοι ζήλευαν το περιέχμενο τους, θυμίζοντας τα νιάτα μας. Πολλές συμπεριφορές αλλα και ΑΤΑΚΕΣ από αυτές που γίνονται και λέγονται μέχρι και σημερα :D Και θα έχει και συνέχεια εν έτη 2010; Ευγε Ομηρε, ευγε! :cool:
 
Μπράβο στα παιδιά για την συνεντευξη.

"ΜΗΤΣΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ" η μυθικότερη ταινία της δεκαετίας του 80 !!!
 
Στη Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 4 2010 συμμετέχω ως κομπαρσομαθητής. Ένας λόγος παραπάνω να τη δείτε...
 
Πίσω
Μπλουζα