• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Αποκλειστική συνέντευξη του ΠΑΥΛΟΥ ΠΙΣΣΑΝΟΥ στο RetroManiaX

Σώτος Σώτος

RetroMaNiaC
Joined
19 Απρ 2012
Μηνύματα
705
Αντιδράσεις
105
Εξαιρετική συνέντευξη! Τη διάβασα μονορούφι. Πολλά μπράβο στον Άλκη!

Φοβερός τύπος ο κ. Πισσάνος, αεικίνητος, ακούραστος, ζωντανή ιστορία...
 

tsalk

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.706
Αντιδράσεις
262
bernard.c είπε:
Θα ήθελα να προσθέσω όμως και κάτι άλλο που σκέφτηκα και το οποίο θεωρώ ότι θα είχε επίσης τεράστιο ενδιαφέρον: Δεδομένης της μακράς πορείας του κ. Πισσάνου (κυρίως) ως διαφημιστής, θα ήταν πολύ όμορφο (και αν τις έχει σώσει στο αρχείο του) να μοιραστεί μαζί μας (μέσω εσού) τηλεοπτικές διαφημίσεις (σποτάκια) δικής του παραγωγής (PISSANOS) από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι σίγουρος ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) από αυτά οι περισσότεροι από εμάς θα τα δούμε για πρώτη φορά ή θα ξαναδούμε κάποια που θα μας γυρίσουν πολλάααααααααααααααααααα χρόνια πίσω...
Αυτό που κατάφερα να αλλιεύσω από τον κ. Πισσάνο (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) είναι ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα από το τεράστιο αρχείο του με τις έντυπες διαφημίσεις, όπως είχαν δημοσιευτεί στα διάφορα έντυπα της εποχής (περιοδικά και εφημερίδες).

Μιλάμε για την περίοδο των αρχών της δεκαετίας του 70.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πισσάνο για την ευγενική παραχώρηση του συγκεκριμένου φωτογραφικού υλικού
 
Μπλουζα