alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 213
Χαίρομαι που σας άρεσε παιδιά. Είναι γεγονός πως η φράση "που τον θυμήθηκες;" ταιριάζει σε πολλά topics εδώ μέσα.
Κάποιες διευκρινίσεις:
-Η φράση "υποστηρικτής του κολεγίου" που γράφω είναι ο γνωστός όρος "booster" που πολύ δύσκολα αποδίδεται στα Ελληνικά...
Κάποιες διευκρινίσεις:
Έχεις απόλυτο δίκιο και δεν είναι μικρό λάθος αλλά μεγάλο, δεδομένης της τρέλας που είχα τότε για το μπάσκετ είμαι αδικαιολόγητος που έμπλεξα τις σεζόν. Το κατάλαβα χθες όταν έψαχνα τα DVD μου για αγώνες του Greg καθώς υποσχέθηκα να του στείλω όσους βρω ώστε να τους δείξει στα παιδιά του (δεν έχει κρατήσει προσωπικό αρχείο). Αλήθεια, μήπως αναγνωρίζεις ποιος παίκτης της Παρτιζάν τον μαρκάρει στην φωτογραφία; Το σαγόνι με κάνει να πιστεύω πως πρόκειται για τον μετέπειτα Αρειανό Miroslav Pecarski αλλά δεν είμαι σίγουρος...ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Πολύ καλή η συνέντευξη και πολλά μπράβο, αν και υπάρχει ένα μικρολαθάκι: Οι ξένοι στην Α1 επιτράπηκαν για πρώτη φορά την περίοδο 1988-89 και ο Γουϊλτζερ έπαιζε μόνο στην Ευρώπη τη σεζόν 1987-88.
-Η φράση "υποστηρικτής του κολεγίου" που γράφω είναι ο γνωστός όρος "booster" που πολύ δύσκολα αποδίδεται στα Ελληνικά...
-Στην τελευταία ερώτηση όντως χρησιμοποίησα τη φράση "decent player" που δεν όπως βλέπετε δεν κάθισε πολύ καλά στον Greg... Στη συνέχεια του διευκρίνισα πως ο όρος που επέλεξα ήταν ατυχής καθώς οι οπαδοί του Άρη με τους οποίους μίλησα είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για αυτόν.thamonas είπε:Να σε ρωτήσω...τι αγγλική λέξη χρησιμοποίησες για τον χαρακτηρισμό "αξιοπρεπής", decent? Πάντως αν σκεφτούμε το μπασκετ που παίζονταν τότε, τα 5άρια συνήθως ήταν πολύ ψηλοί παίχτες, χωρίς ιδιαίτερη τεχνική και πλαστικότητα, που ο κύριως ρόλος τους ήταν να μπλοκάρουν και να πέρνουν ριμπάουντς και οχι τόσο να σκοράρουν. Αυτοί δε, που κατάφερναν να σκοράρουν λίγο παραπάνω γίνονταν σταρ (Sabonis!) Ακόμα και στο ΝΒΑ, αν εξαιρέσουμε τον Hakeem Olajuwon που πραγματικά ήταν απιστευτο το ταλέντο και η κινηση του για το ύψος 2,24, οι υπόλοιπο centers ήταν βαριοί και δυσκίνητοι. Με βάση αυτών των δεδομένων θεωρώ οτι ο Γουιλτζερ ήταν παραπάνω απο αξιοπρεπής.