Απολύμανση βιντεοπαιχνιδών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Rygar είπε:
Εξαρτάται αυτό που λες. Αν είναι να σαλιώνει το ακροδάχτυλο πριν αλλάξει σελίδα, τότε όχι μονο πλύσιμο χεριών αλλά μαλλον θα χρειάζεται και μικροβιολογικές εξετάσεις κάθε βδομάδα. :D Αλλιώς προβλέπω Umbrella Corporation ;) :D

:biglaugh::biglaugh: :rofl: :rofl:

Ρε συ Ρηγανακο.....ωρες ωρες πετας κατι πετυχημενα.....δεν υπαρχεις!!!! :bow2:

Στατιστικα παντως, τα πληκτρολογια θεωρουνται απο τα πιο "βρωμικα" αντικειμενα.

Αν εβαζε τις οδηγιες στη καταψυξη για μια μερα, φυσικα μεσα σε καποια επανασφραγιζομενη σακουλα δεν θα ειχε το ιδιο και καλυτερο αποτελεσμα; Με την εκθεση στον ηλιο ειναι εφικτο να αλοιωθουν τα χρωματα παντως..

Rygar είπε:
Εξαρτάται αυτό που λες. Αν είναι να σαλιώνει το ακροδάχτυλο πριν αλλάξει σελίδα, τότε όχι μονο πλύσιμο χεριών αλλά μαλλον θα χρειάζεται και μικροβιολογικές εξετάσεις κάθε βδομάδα. :D Αλλιώς προβλέπω Umbrella Corporation ;) :D

Imgema είπε:
Johnyyyyyy... πες μου ότι δεν το κάνεις αυτό! Please!
Εμ... τελευταία με ξύνει συχνά πυκνά η πλάτη μου και τα χέρια μου, λέτε; Itchy, tasty :P

Εντάξει, τα manual δεν είναι και εφημερίδα, δεν χρειάζονται σάλιο.

Getta Robo είπε:
Αν εβαζε τις οδηγιες στη καταψυξη για μια μερα, φυσικα μεσα σε καποια επανασφραγιζομενη σακουλα δεν θα ειχε το ιδιο και καλυτερο αποτελεσμα; Με την εκθεση στον ηλιο ειναι εφικτο να αλοιωθουν τα χρωματα παντως..
Μάλλον το αντίθετο θα κατάφερνα. Τα μικρόβια θα διατηρούνταν καλύτερα από ποτέ.

Λοιπόν το αποφάσισα. Θα βάλω όλες μου τις κονσόλες, τα παιχνίδια, τα περιφερειακά κτλ στη μέση του σαλονιού και θα τα βάλω φωτιά. Δε θα μείνει τίποτα...κυριολεκτικά :P .

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Λοιπόν το αποφάσισα. Θα βάλω όλες μου τις κονσόλες, τα παιχνίδια, τα περιφερειακά κτλ στη μέση του σαλονιού και θα τα βάλω φωτιά. Δε θα μείνει τίποτα...κυριολεκτικά :P .
Κοιτα - για να σε διευκολυνω και να σε απαλλαξω απο τα μικροβια το λεω..... :D - αν εχεις τιποτα

μπιχλιασμενα,ελεεινα,τρισαθλια games για Game Gear,Master System και Mega Drive που σιχαινεσαι

να τα πιασεις.....πολυ ευχαριστως να τα παραλαβω.... :P .

stayros είπε:
Κοιτα - για να σε διευκολυνω και να σε απαλλαξω απο τα μικροβια το λεω..... :D - αν εχεις τιποταμπιχλιασμενα,ελεεινα,τρισαθλια games για Game Gear,Master System και Mega Drive που σιχαινεσαι

να τα πιασεις.....πολυ ευχαριστως να τα παραλαβω.... :P .
Μπα, είναι όλα πεντακάθαρα και σε άριστη κατάσταση. Με συγκινεί πάντως το ενδιαφέρον σου. Κλαίω, σνιφ, κλαψ, λυγμ.

Α τα cartridges τα καθαρίζω κι εγώ..

Εκτός αν είναι σαν καινούργια..

Καλό καθάρισμα εξωτερικά με οινόπνευμα.. και τις επαφές τις καθαρίζω προσεκτικά.. προφανώς όχι με οινόπνευμα :P

Ερευνες απέδειξαν ότι μονο δυο πράγματα θα μπορούσαν να επιβιώσουν μιας πυρηνικής έκρηξης. Οι κατσαρίδες και τα μάνουαλ του Τζωνι.

Ξέχασα να αναφέρω ότι ψωνίζω από Σιέρρα Λεόνε και Λιβερία τα παιχνίδια... :P

Rygar είπε:
Ερευνες απέδειξαν ότι μονο δυο πράγματα θα μπορούσαν να επιβιώσουν μιας πυρηνικής έκρηξης. Οι κατσαρίδες και τα μάνουαλ του Τζωνι.
Τα έχω απλώσει στο πάτωμα για να μην πλησιάζουν οι άτιμες :P . Έχω βάλει και θερμική κάμερα στην είσοδο του σπιτιού για παν ενδεχόμενο.

Rygar είπε:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Rygar είπε:

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl:

borellus είπε:
Καλό καθάρισμα εξωτερικά με οινόπνευμα.. και τις επαφές τις καθαρίζω προσεκτικά.. προφανώς όχι με οινόπνευμα :P

Εγω καθαριζω τις επαφες με οινοπνευμα και μπατονετα! Δεν κανω καλα δηλαδη;;

Ajax87 είπε:
Εγω καθαριζω τις επαφες με οινοπνευμα και μπατονετα! Δεν κανω καλα δηλαδη;;
Αυτό κάνω χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μόνο μην το παρακάνεις με το οινόπνευμα. Ίσα ίσα να ποτίσει. Σε ένα Sonic για Game Gear είδα διαβρωμένο ένα pin. Το καθάρισμα δεν έκανε τίποτα. Πήρα ένα μαχαιράκι και το έξυσα. Τώρα παίζει αλλά πρέπει να το βάλεις με συγκεκριμένο τρόπο στο GG.

johnny19818 είπε:
Αυτό κάνω χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μόνο μην το παρακάνεις με το οινόπνευμα. Ίσα ίσα να ποτίσει. Σε ένα Sonic για Game Gear είδα διαβρωμένο ένα pin. Το καθάρισμα δεν έκανε τίποτα. Πήρα ένα μαχαιράκι και το έξυσα. Τώρα παίζει αλλά πρέπει να το βάλεις με συγκεκριμένο τρόπο στο GG.
Thanks για την απαντηση Johnny , αγχωθηκα προς στιγμην γιατι παντα ετσι τα καθαριζω :)

Να σας δωσω και το τηλεφωνο του παπα-Θοδωρου. Εχει ειδικοτητα στα Printed in Taiwan κυριως, αλλα θα βοηθησει...

johnny19818 είπε:
Μάλλον το αντίθετο θα κατάφερνα. Τα μικρόβια θα διατηρούνταν καλύτερα από ποτέ.
Εχω διαβασει πως τα μικροβια ειναι κατα πολυ ανθεκτικοτερα σε πολυ ζεστες θερμοκρασιες, ακομα και σε σημειο βρασμου, παρα οταν βρισκοντε υπο το μηδεν.

Σε καθε περιπτωση, δεν θα σου ελεγα παντως να τα βγαλεις στον ηλιο..

Υγ δες εδω.

http://lifehacker.com/cold-water-and-regular-soap-kills-germs-just-as-well-as-1488847107

Πίσω
Μπλουζα