Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.374
Θέλω να αγοράσω αυτόν τον SSD αφού η motherboard μου έχει τέτοια θύρα.
Και έχω την εξής απορία. Εχω άλλους 6 δίσκους οι οποίοι καλύπτουν όλες τις θύρεςSSD (edit: SATA) που έχει η motherboard. Και τους χρειάζομαι ολους, δεν μπορώ να βγάλω κανέναν. ομως διαβάζω ότι αν βαλεις λέει έναν M2 δισκο στο PC, σου απενεργοποιεί 2 θύρες SSD.
Εχω προσέξει ότι υπάρχει και μια θύρα "SSD Express" οπου εκει μπορείς να συνδέσεις ενα άλλο καλώδιο το οποίο πιάνει και τις 2 διπλανές θύρες SSD. Μήπως αυτό εννοεί ότι απενεργοποιούνται οι 2 θύρες? Ομως εγώ δεν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτήν την θύρα. Θέλω να χρησιμοποιήσω την θύρα που έχει η motherboard κάτω από την CPU.
Η motherboard μου ειναι αυτή:
Στα specs γράφει: "M.2, SATA Express, and SATA3 4/5 connectors can only be used one at a time. The SATA3 4/5 connectors will become unavailable when an M.2 SSD is installed"
Θα μπορέσω να συνδέσω τον δίσκο που θέλω να παρω και να έχω και τους 6 δίσκους παράλληλα?
Και έχω την εξής απορία. Εχω άλλους 6 δίσκους οι οποίοι καλύπτουν όλες τις θύρες
Εχω προσέξει ότι υπάρχει και μια θύρα "SSD Express" οπου εκει μπορείς να συνδέσεις ενα άλλο καλώδιο το οποίο πιάνει και τις 2 διπλανές θύρες SSD. Μήπως αυτό εννοεί ότι απενεργοποιούνται οι 2 θύρες? Ομως εγώ δεν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτήν την θύρα. Θέλω να χρησιμοποιήσω την θύρα που έχει η motherboard κάτω από την CPU.
Η motherboard μου ειναι αυτή:
GA-Z97-D3H (rev. 1.0) Specification | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...
www.gigabyte.com
Στα specs γράφει: "M.2, SATA Express, and SATA3 4/5 connectors can only be used one at a time. The SATA3 4/5 connectors will become unavailable when an M.2 SSD is installed"
Θα μπορέσω να συνδέσω τον δίσκο που θέλω να παρω και να έχω και τους 6 δίσκους παράλληλα?
Τελευταία επεξεργασία: