Απορίες για Α1200 και Α600 (Πλέον όμως πιο άξιος !)

Δεν αμφιβάλλω για τον mike. Ας έρθει να μας πει τη γνώμη του επί του θέματος η οποία σιγουρα θα είναι πολύτιμη. Απλως, με το USB δε μεταφέρεις μόνο αρχεία.
 
Να ξεκαθαρίσω ότι, όπως ίσως ξέρετε και απο άλλο thread μου έχω PCMCIA που προμηθεύτηκα για την Α600HD που έσωσα. Είναι το PCMCIA του EasyADF και έβαλα και ένα εσωτερικό CF2IDE στην 600άρα με μιά 4GB CF αντί δίσκου. Αυτήν την λύση οπότε την ξέρω. Αλλά με το usb που πρότεινε ο Rygar μπορώ να συνδέσω και μια σειρά από άλλες συσκευές , ακόμα και εξωτερικό CD υποθέτω οπότε σίγουρα με συμφέρει περισσότερο.
 
Μπορείς και εξωτερικό CD να συνδέσεις, αλλά υπάρχει ένα θέμα. Η ανάγνωση δεδομένων από CD, σκληρό δίσκο συνδεδεμένο ως USB, από memory stick ή το δίκτυο, εξαρτάται από τη CPU του accelerator. Θεώρησέ τη δραματική από CD (κόλλησες στο CD:D) με έναν 030, ικανοποιητική με 060 (δεν είχα ποτέ μου 060 για να έχω feedback).
 
O.K έχεις δίκιο. Κόλλησα (και δεν ξέρω γιατί μια που μου έδωσες ήδη άλλες λύσεις) στο CD:wait2:. Απλά ήθελα να πω , πως η λύση usb προφανώς αποτελεί εκτός από απάντηση στην ανάγκη μου και επεκτασιμότητα. Ενώ η CF απλώς λύση.
 
Πίσω
Μπλουζα