Απορίες για αγορά Cabinet MAME

gklept

RetroN00b
Joined
25 Μάρ 2014
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
0
καλημερα.ειμαι νεο μελος 36 χρονων και φανατικος παικτης ΜΑΜΕ(στο pc).παντα ηθελα να εχω τη δικια μου καμπινα και ηρθε η ωρα να αγορασω.δυστυχως εδω στη Λαρισα δε μπορω να βρω τιποτα.ενδιαφερομαι για πραγματικο arcade με κερματοδεκτη ,νανακι μαλλον με πολλα παιχνιδια(κλασικα shinobi, streetfighter 2,ghost goblin κ.α.).εχω διαβασει πολλα ποστ αλλα τα εχω μπλεγμενα.δε με ενδιαφερει να κατασκευασω(εχω μηδεν γνωσεις σε ηλεκτρονικα αλλα τα χερια πιανουν ασχολουμαι με μοντελισμο)αλλα να αγορασω.ετσι λεω να αγορασω παλιο νανακι χωρις παιχνιδι και να βαλω μεσα μια πλακετα jamma απο ebay .παμε λοιπον στις ερωτησεις

1)μαγαζι με καμπινες παλιες κοντα στη Λαρισα και Θεσσαλια γενικοτερα προς πωληση?

2)τη jamma πλακετα απο οτι καταλαβα απλα την τοποθετεις στην υπαρχουσα πλακετα jamma οπου προυπαρχει μεσα?δε χρειαζονται κολλητηρια και τετοια?ειναι plug and play?μπορει να τη συνδεσει ενας αδαης?

3)μεχρι 250 ευρω το νανακι σε καλη κατασταση (χωρις παιχνιδι )ειναι καλη τιμη?

4)το ok baby ειναι πολυεστερικο απο εξω?εχω βρει σαν μαμε με 700 ευρω.ειναι καλη τιμη(ρωταω γιατι στις αιθουσες δε τα ειδα ποτε)

5)εχω βρει μονο εναν εμπορο κοντα στη Ναουσα(Θεσσαλονικη).εχει κανεις εμπειρια απο το μαγαζι αυτο(υποστηριξη μετα την αγορα ,σερβις κ.α.)

βοηθειστε παιδια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
gklept είπε:
καλημερα.ειμαι νεο μελος 36 χρονων και φανατικος παικτης ΜΑΜΕ(στο pc).παντα ηθελα να εχω τη δικια μου καμπινα και ηρθε η ωρα να αγορασω.δυστυχως εδω στη Λαρισα δε μπορω να βρω τιποτα.ενδιαφερομαι για πραγματικο arcade με κερματοδεκτη ,νανακι μαλλον με πολλα παιχνιδια(κλασικα shinobi, streetfighter 2,ghost goblin κ.α.).εχω διαβασει πολλα ποστ αλλα τα εχω μπλεγμενα.δε με ενδιαφερει να κατασκευασω(εχω μηδεν γνωσεις σε ηλεκτρονικα αλλα τα χερια πιανουν ασχολουμαι με μοντελισμο)αλλα να αγορασω.ετσι λεω να αγορασω παλιο νανακι χωρις παιχνιδι και να βαλω μεσα μια πλακετα jamma απο ebay

Καλως όρισες φίλε. Πραγματικά περιμένω τις απαντήσεις από των γκουρού του φόρουμ καθώς έχω τις ίδιες απορίες κι εγώ.
 
Αφού σε καλωσορίσω άτυπα κι εγώ, απλά να παρακαλέσω η ερώτηση (1) να απαντηθεί σε προσωπικό μήνυμα.

Κατά καιρούς μας έγιναν παράπονα για έμμεση διαφήμιση (αντίστοιχα και για δυσφήμιση), οπότε παρακαλώ θερμά καμία ονομαστική αναφορά σε εμπόρους ή / και καταστήματα.

Να ενημερώσω τους νέους (και να υπενθυμίσω στους παλιούς) ότι αγγελίες πώλησης & αγοράς απαγορεύονται - το αναφέρω προληπτικά! ;)

Τώρα, πάνω στο θέμα, η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να φτιάξεις μια καμπίνα πλέον και δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού των ηλεκτρονικών για να κάνεις μερικές κολλήσεις! :) Σκέψου το, υπάρχουν εδώ πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν!
 
Χαίρεται,

Για την ερωτηση 2:

Εξαρτάτε εάν υπάρχει έτοιμο συνδεδεμένο στην καμπίνα που θα αγοράσεις το jamma harness, αλλίως θα πρέπει να το καλωδιώσεις μόνος σου. Δεν είναι δύσκολο.

Αν στην καμπίνα που θα αγοράσεις υπάρχει ναι τότε απλά είναι plug and play. Καλό θα ήταν όμως για αποφυγή ζημιάς, να κοιτάξεις ενα προς ένα τα καλώδια που ειναι συνδεδεμένα βάση της σωστης συνδεσμολογίας(google: jamma diagram).

Αν δεν υπάρχει, και υπάρχει μόνο η οθόνη, το τροφοδοτικό(καλό θα ήταν να πάρεις ενα καινουριο), και οι μοχλοί-κουμπιά, θα πρέπει να τα συνδέσεις μόνος σου, αλλά δεν είναι δύσκολο δεν χρειάζεται κολλητίρι. google: (how to install a jamma harness).

Καλή τύχη.

Edit: Επίσης κάτι σημαντικό που ξέχασα, υπάρχει η σωστή πλευρά που πρέπει να τοποθετιθεί το jamma harness.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλως ηρθες :D

Ειμαι απο Φαρσαλα οποτε οτι χρειαστεις στειλε μου πμ γιατι απαγορευετε να γραψω στο φορουμ σχετικα με αγγελιες.
 
Πίσω
Μπλουζα