Απορίες Strategy games

thamonas

RetroMaNiaC
Joined
13 Απρ 2007
Μηνύματα
697
Αντιδράσεις
44
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς σαν κάποιο παιχνίδι στρατηγικής που να αναφέρεται στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο?? δεν μπορεί..όλο και κάποιο θα υπάρχει.

Επίσης σε όλα αυτά τα παιχνίδια που ασχολούνται με τον 2ο παγκόσμιο, υπάρχει κάποιο, ή καποια πίστα τελος πάντων που να έχει να κάνει με την Μάχη της Κρήτης???

Ευχαριστώ!
 
Επίσης σε όλα αυτά τα παιχνίδια που ασχολούνται με τον 2ο παγκόσμιο, υπάρχει κάποιο, ή καποια πίστα τελος πάντων που να έχει να κάνει με την Μάχη της Κρήτης???
Δεν ξέρω για RTS, αλλά για wargaming, που έχει όλον τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο, και την Μάχη της Κρήτης, ξέρω αυτό:

Conquest of The Aegian
 
!!

πολύ ωραίο Captain Kal..δεν έχω ξαναπαίξει τόσο εξειδικεύμενο strategy αλλά μονο και μόνο για το theme αξιζει κανείς να του ρίξει μια ματιά...και πολύ καλή δουλειά εχεί κάνει αυτή η Matrix..

ευχάριστώ kal..δεν είχα ιδέα
 
Όσον αφορά δεύτερο παγκόσμιο πάντως, εξαιρετικό RTS είναι το Company of Heroes ;)
 
Μου άρεσαν πολύ τα WWI flight simulators αλλά strategy μ'αυτό το θέμα δεν έχει τύχει να παίξω. Ξέρω όμως ότι υπάρχει expansion pack για το Powermonger για πρώτο παγκόσμιο (λογικά καλό θα είναι γιατί το Powermonger ήταν εκπληκτικό) και το History Line: 1914-1918. Το παιχνίδι βασίζεται στην engine του φοβερού Battle Isle άρα πρέπει να είναι καλό. Απ'ότι θυμάμαι, είχε πάρει θετικά reviews όταν βγήκε.
 
Για strategy με τη Μάχη της Κρήτης δεν μου έρχεται κάτι αυτή τη στιγμή στο μυαλό, όμως υπάρχει σίγουρα σχετικό map στο mod Forgotten Hope 2 του Battlefield 2... (νομίζω πως υπήρχε και στο πρώτο FH που είχε βγει για το BF1942)

200408crete_02.jpg


image06.jpg


image01.jpg
 
Panzer General 1- Turn Based Strategy έχει ολόκληρο σενάριο για την μάχη της Κρήτης. Είναι βέβαια λίγο παλιό (1994) αλλά με DOSBOX παίζει μια χαρά.
 
Πίσω
Μπλουζα