Απόπειρα σύνδεσης οπτικού ποντικιού σε παλιό Pentium

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
κρίμα που λείπουν οι κοννέκτορες παράλληλης/σειριακής - @Omenforever οχι πως θα τους χρειαστείς
αλλά δεν ξέρει κανείς αν πχ. σου έρθει όρεξη να συνδέσεις αρχαίο εκτυπωτή έτσι για την πλάκα.

Έννοια σου, τούς έκανα μεταμόσχευση από τον δικό μου υπολογιστή, αλλά είς μάτην: Η σειριακή "βλέπει" ότι κάτι μπαίνει αλλά αρνήθηκε να "δει" το μπιλένιο Microsoft ποντίκι μου. Δεν έκατσα να ασχοληθώ περαιτέρω, ήμουν ενθουσιασμένος με όλα τα υπόλοιπα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να μπει και η αρχική κάρτα ήχου για την οποία αγαπητέ Freak έχω τους οδηγούς για το Dos και ελπίζω τα Win98 να τη δουν απροβλημάτιστα. Περισσότερα σύντομα.

• Like
Reactions: xc8
Δεν ειπες πια ακριβως καρτα εχεις, αλλα με το unisound μπορεις να χρησιμοποιησεις τις περισσοτερες isa pnp καρτες χωρις αλλο driver.

Φαινεται να ειναι συμβατη με unisound.

Δεν εχω δοκιμασει τον συγκεκριμενο συνδιασμο, αλλα απλα τρεχεις το unisound και τελειωσες. Ουτε να ψαχνεις 1002 εκδοσεις, δεν καταλαμβανει μνημη κλπ κλπ

Φαινεται να ειναι συμβατη με unisound.

Δεν έχει και πολύ ωραίο όνομα; Αυτό το "Pro16" σού φωνάζει: BRO, θα σου δώσω συμβατότητα και με Soundblaster Pro και με Soundblaster 16, δώσε μου τα λεφτά σου!

Έχω και το unisound σε ετοιμότητα, το οποίο δηλώνει ότι δεν καταναλώνει και μνήμη κάτι που θα ήταν θεόσταλτο δώρο πριν από 30+ χρόνια όταν με νύχια και με δόντια φιλοτεχνούσαμε bootable δισκέτες που θα εξοικονομούσαν και το τελευταίο byte.

Αυτό το "Pro16" σού φωνάζει: BRO, θα σου δώσω συμβατότητα και με Soundblaster Pro και με Soundblaster 16, δώσε μου τα λεφτά σου!
Εγω μετα την αποτυχια της Beethoven ADSP-16, που ηταν η πρωτη μου καρτα ηχου, πηγα σε Creative και ποτε δεν κοιταξα αλλου. Ακομα και σημερα Creative εχω. :fafoutis:

τα ίδια και η Adlib, θυμάμαι σε ενα μαγαζί που δούλευα το αφεντικό προσπαθούσε να την πουλήσει ως 'καλύτερη' απο SB lol , είχαμε αρκετές επιστροφές αφού δεν είχε τα ψηφιακά (PCM) εφφέ σε πολλά παιχνίδια, ok οχι τελείως μάπα, αν την ήθελε κανείς μόνο για FM synth

Πίσω
Μπλουζα