Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γιατί μειοψηφία; Το Robocop 3 της DID ήταν εντυπωσιακό για την εποχή του. Δεν ξέρω όμως αν μετράει γιατί δεν ήταν ακριβώς σειρά games αλλά σειρά ταινιών που έγιναν μεταφορά σε παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είχε άλλο developer και publisher (άλλος για arcades, άλλος για κονσόλες, άλλος για home...Τρέχα γύρευε) οπότε δεν υπήρχε ακριβώς "συνέχεια". Τώρα που ανέφερες παλιότερα παιχνίδια θυμήθηκα το Test Drive III που ήταν το πρώτο της σειράς με εντυπωσιακά πολυγωνικά γραφικά. Αλλά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βαρετό σαν παιχνίδι.Wally είπε:Χαμενη ευκαιρια ενα πραγματικο 3D Sonic στο Saturn. Ισως αν ο Naka ηταν λιγοτερο ξεροκεφαλος και επετρεπε την χρηση της NightS engine να ειχαμε κατι δυνατο να συζητησουμε τωρα. Tα επομενα 2 Sonic στο DC ειχαν στιγμες επικες (πχ η Emerald Coast,Windy Valley) και φρικτες στιγμες (πχ τα περισσοτερα adventure stages στο 1)... μετα chaos![]()
Mε ειχε εντυπωσιασει και το Robocop3 αλλα μαλλον αποτελω μειοψηφια
To ISS 64 ήταν το καλύτερο ποδοσφαιράκι της εποχής του. Πολύ επιτυχημένο πέρασμα στο 3D. Από τα παιχνίδια της EA μου άρεσαν τα NHL που έπαιζα στο Mega Drive και το '97 που ήταν το πρώτο 3D για το Playstation ήταν καλό.billy είπε:Διάφορα... χμμ... "αθλητικά" παιχνίδια, όπως τα ISS 64, Madden NFL 97, NBA Live 96, και βέβαια το γνωστό (και απαίσιο) FIFA 96, το οποίο oμοίως με το ISS, εξομοιώνει το πιό μισητό παιχνίδι ανα την υφήλιο, το ποδόσφαιρο. :rant: (πέραν τούτου, πρέπει να ομολογήσω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ αγαπητό στους ποδοσφαιρόφιλους, και κατά συνέπεια ιδιαίτερα επιτυχημένο στην εποχή του).
grinder είπε:Ninja Gaiden (black) ή αλλιώς...ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Άρτιο τεχνικά, μοναδικό gameplay. Ένα παιχνίδι τα πάντα όλα, ένα παιχνίδι που όσο παίζεις μαθαίνεις. Το video τα λέει όλα (δεν είναι δικό μου)...
Αυτό ήταν που έλεγα παραπάνω για N64 με "ολίγη" απο 3D - αλλά όχι, ποτέ δεν έτυχε να το παίξω.Leon είπε:Και πιάνοντας "τα μόνο στην Ιαπωνία" το πρώτο 3D SimCity ήταν το SimCity 64 για το Nintendo 64DD πολύ πριν το 4. Το έχει παίξει κανείς;
Nα σημειώσω εδώ ότι είχα μάθει την κυκλοφορία του απο sites στο internet, αλλά κανένα ελληνικό κατάστημα δεν το είχε φέρει !! (ντροπή :tsktsk: )Leon είπε:Θα έλεγα για το Wizardry 8 που ήταν και το τελευταίο της σειράς
Ναι και μένα μου το έστειλε η θεία μου η Gnutella από την Αμερική.billy είπε:Nα σημειώσω εδώ ότι είχα μάθει την κυκλοφορία του απο sites στο internet, αλλά κανένα ελληνικό κατάστημα δεν το είχε φέρει !! (ντροπή :tsktsk: )Tελικά αναγκάστηκα να το παραγγείλω περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, απο γνωστό μου που σπούδαζε στην Αγγλία...
Mετά την παταγώδης αποτυχία των 3D games για Playstation 1, η Konami αποφάσισε να επιστρέψει στο 2D με το Contra - Shattered Soldier στο PS2. Παιχνιδάρα από τις λίγες, από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς κι ένα από τα καλύτερα και πιο υποτιμημένα παιχνίδια για PS2. Mετά ακολούθησαν κι άλλα εξαιρετικά 2D Contra games στην 7η γενιά: Contra 4, Contra Rebirth και Hard Corpse Uprising. Στην 8η γενιά; Δυστυχώς η σειρά "πέθανε" μαζί με την Konami που αφοσιώθηκε στα smartphones. Toυλάχιστον δεν πρόλαβαν να το βεβηλώσουν όπως κάνανε με το Castlevania που βγάλανε ένα απαίσιο reboot για το κοινό του God of War. Το λέω αυτό επειδή είχαν σχέδια να κάνουν κάτι αντίστοιχο και με το Contra ώστε να πουλήσει στο κοινό του Call of Duty.Leon είπε:Αλλά έχω άλλο παράδειγμα που το outsourcing Ιαπωνικής σειράς σε δυτικό developer δεν είχε την ίδια επιτυχία. H Konami έδωσε στην Ουγγρική Appaloosa την μεταφορά σε 3D του Contra για το Playstation. Στο παλμαρέ τους είχαν το συμπαθητικό Ecco the Dolphin (και μερικά βέβαια όχι τόσο συμπαθητικά) οπότε οκ, δεν φαίνονταν τελείως άσχετοι. Το αποτέλεσμα ήταν κυριολεκτικά άθλιο. Και σαν να μην τους έφτανε η πρώτη αποτυχία τους έδωσαν και το sequel! Ε μετά από αυτό η σειρά δεν ξανασήκωσε κεφάλι οπότε τη θυμόμαστε μόνο για την καταπληκτική οκτάμπιτη και δεκαεξάμπιτη περίοδο.