Απών (MEGA)

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.657
Αντιδράσεις
1.326
wineman είπε:
Την σειρά δεν την έχω δεί και από τα σχόλια θα το ήθελα. Υπάρχουν κάπου τα επεισόδια?
Mόνο αν υπάρχουν στο youtube. (εδώ πάντως όχι :) )
 

sunset89

Human RetroDatabase
Joined
19 Αύγ 2008
Μηνύματα
2.792
Αντιδράσεις
234
Μία γενναία δόση από το τελευταίο επεισόδιο που ανακάλυψα πριν λίγο (δεν είναι ολόκληρο, αλλιώς δε θα το πόσταρα για ευνόητους λόγους)

 

BETTY BOOP

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
8.726
Αντιδράσεις
4.602
Πολύ καλή σειρά, η τελευταία σκηνή με τους πρωταγωνιστές στο αυτοκίνητο, ήταν συγκλονιστική...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

BETTY BOOP

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
8.726
Αντιδράσεις
4.602
τιτλοι εναρξης της σειρας

 

SEBASTIAN

RetroActive
Joined
7 Οκτ 2022
Μηνύματα
231
Αντιδράσεις
470
Κατά την ταπεινή μου γνώμη μια όχι και τόσο πετυχημένη σειρά και δυστυχώς η Παπαοικονόμου μετά την μεγάλη επιτυχία της Αναστασίας, εδώ μάλλον βρέθηκε εκτός φόρμας και το σεναριακό της αποτέλεσμα κινείται στα όρια του μετρίου. Παιδιαρώδες σενάριο και πως αλλιώς όταν εξαφανίζεται εν μια νυχτί ο Σήφης και ο κολλητός του Στάθης αποσυντονίζεται κια αλληλοπαρηγοριέται με την εγκαταλελειμμένη Μπαζάκα που στον βωμό της προδοσίας που ένιωσαν και οι δύο τους από τον Σήφη παίρνουν την εκδίκηση τους με το να τα φτιάξουν προδίδοντας τον Σήφη και την κολλητή της Μπαζάκα. Και αυτό λίγες μέρες μετά την φυγή του Σήφη. Τι λέτε? Υπήρχε ένας τόσο μεγάλος έρωτας κρυμμένος και εξωτερικεύτηκε αμέσως? Έλεος ρε Παπαοικονόμου. Δεν πείθεις με το τάχα συγκλονιστικό ειδύλλιο που μπάζει από παντού. Το μόνο θετικό του σήριαλ τα υπέροχα φυσικά τοπία από τα πανέμορφα Χανιά. Κυριολεκτικά μαγικές εικόνες.
Θα σταθώ τελος στην παρουσία της μάλλον άγνωστης αλλά πολύ όμορφης ηθοποιού Έλενας Σκουλά που έπαιζε την Φανή που την εγκατέλειψε ο Ορφανός για τα μάτια ή μάλλον για την περιουσία της Ρηνιώς. Εντελώς άστοχη επιλογή γιατί κατά την γνώμη η πολύ όμορφη και ερωτεύσιμη Φανή που συν τοίς άλλοις αγαπούσε πραγματικά τον Ορφανό, υπερτερούσε κατά κράτος της Αλικάκη σε εμφάνιση και γοητεία.
 
Μπλουζα