The Gaming Bros. Gefällt 3.182 Mal · 15.268 Personen sprechen darüber. WE FIND & SHOW THE BEST GAMING INTERNET VIDEOS OF TODAY. ( DONT BE OFFENDED ) OVER 18S ONLY CREDIT TO ALL THE CREATORS WHO...
Καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ με τα videogames οταν ειδα την παρακατω εικονα. Μιας και εχει zelda το τελευταιο μου zelda παιχνιδι ηταν στο GameCupe το 2006 και μετα τελος με αυτο το παιχνιδι. Απο τοτε ειχα πει αν δω πραγματικη εξελιξη με πιο ρεαλιστικα γραφικα σε παιχνιδι zelda και οχι αυτο το κουραστικο καρτουνιστικο 3d στυλ σε open world θα ξαναπαιξω. Απο τοτε σχεδον 20 χρονια μετα ακομη τιποτα Τι ζητουσα και εγω χαχαχα.
Μονο ενας στο youtupe ειδα εχει αναλαβει να φτιαξει το zelda o.of t. με γραφικα unreal engine 5 και δειχνει πραγματικα φοβερο που χαιρεσαι να χαζευεις και τα τοπια.
Εντωμεταξυ σχεδον καθε μερα γινεται ενας χαμος σε gaming σελιδες του facebook με τις συγκρισεις που αφορουν τα γραφικα του Nintendo Switch 2.
Καθε μερα στην αρχικη μου σελιδα δεν υπαρχει περιπτωση να μην μου βγαλει παρομοιες συγκρισεις. Παντως πετυχημενα μιας και εχω ριξει πολυ γελιο με αυτα.