Εκτός από τον "μπακαλόγατο" όλες μου αρέσανε, άλλες πολύ άλλες λιγότερο. Οπότε έβαλα "dislike" σε 3-4 που μου αρέσανε λιγότερο και το κουίζ έχασε τ' αυγά και τα πασχάλια του. Διότι αποφάνθηκε:
You got: Ρομαντικός
Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι είσαι ρομαντικός.
Απαιτείς γενναίες δόσεις τρυφερότητας και ζεστασιάς από τον/την σύντροφό σου και φυσικά είσαι εξίσου πρόθυμος/η να τα προσφέρεις κι εσύ.
Είσαι ένας καλλιτέχνης του έρωτα. Επιτρέπεις στις φαντασιώσεις να σε ταξιδεύουν σε κόσμους μη συνηθισμένους – συναρπαστικούς. Είσαι βαθιά αισιόδοξος, ονειροπόλος, ίσως ακόμα και ανεδαφικός ιδεαλιστής σαν χαρακτήρας, υποψήφιο θύμα της ερωτικής τρέλας.
Κι ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι ούτε αρνητικά, ούτε θετικά από μόνα τους, δεδομένου ότι ζεις σε έναν κόσμο αρκετά πιο προσγειωμένο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να απογοητευτείς από τις σχέσεις σου.
Η καλύτερη συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να βάλεις και λίγο ρεαλισμό στη ζωή σου