Και τα ημισκούμπρια σε ένα τραγούδι τους ... " ένας στους δυο κερδίζει, μα είμαι πάντα ο δυο, η τύχη δεν γυρίζει "...ΦΖΠ1 είπε:"Ο ένας στους δυο κερδίζει".
(κι ο Χάρρυ Κλυνν έλεγε "Εγώ γιατί είμαι συνέχεια ο άλλος, ρε :shtup: ; )
Σε ποιο τραγούδι είναι αυτό Βασίλη;RIO είπε:Και τα ημισκούμπρια σε ένα τραγούδι τους ... " ένας στους δυο κερδίζει, μα είμαι πάντα ο δυο, η τύχη δεν γυρίζει "...
Τα Χριστούγεννα Σημαίνουν αν δεν κάνω λάθοςjohnny19818 είπε:Σε ποιο τραγούδι είναι αυτό Βασίλη;
ESSO Pappas, η ελληνική θυγατρική της EXXON που τώρα είναι ενωμένη με την παλιά Mobil. Η Exxon (πριν καν ονομαστεί έτσι, τότε που είχε διάφορα ονόματα ανάλογα με την πολιτεία) είχε για μασκότ έναν τίγρη και σύνθημα "Put a tiger in your tank". Φαντάζομαι ελληνικά "Βάλτε έναν τίγρη στο ρεζερβουάρ σας" δεν ηχούσε τόσο καλά, κι έτσι ο τίγρης μετακόμισε στη μηχανή, επιτυχημένα νομίζωmanos311 είπε:Βάλτε έναν τίγρη στη μηχανή σας (καύσιμα αυτοκινήτου?)
Χμμ... Όλα βλέπω δανεισμένα από το εξωτερικό. Όπως και το Toys'R Us που το μετέφρασε (κυριολεκτικά) γνωστή εταιρία ως "Tα παιχνίδια είμαστε μεις" και το έκανε σλόγκαν.elephadas είπε:ESSO Pappas, η ελληνική θυγατρική της EXXON που τώρα είναι ενωμένη με την παλιά Mobil. Η Exxon (πριν καν ονομαστεί έτσι, τότε που είχε διάφορα ονόματα ανάλογα με την πολιτεία) είχε για μασκότ έναν τίγρη και σύνθημα "Put a tiger in your tank". Φαντάζομαι ελληνικά "Βάλτε έναν τίγρη στο ρεζερβουάρ σας" δεν ηχούσε τόσο καλά, κι έτσι ο τίγρης μετακόμισε στη μηχανή, επιτυχημένα νομίζω
Όπου και το λογότυπο το "δανείστηκε" το παιχνιδάδικο Ζαχαριάς.johnny19818 είπε:Χμμ... Όλα βλέπω δανεισμένα από το εξωτερικό. Όπως και το Toys'R Us που το μετέφρασε (κυριολεκτικά) γνωστή εταιρία ως "Tα παιχνίδια είμαστε μεις" και το έκανε σλόγκαν.
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν. Η Βιλαρίμπα είχε το FairyRIO είπε:To στην βιλαρίμπα ακόμα τρίβουν το είπαμε;