Θυμαται κανεις αυτην την τιγκα κλασσικουρα;! Η πρωτη ταινια που ειδα ποτε, ειπα να την post-αρω!! Τσαπι και τα μυαλα στα μπλεντερ!!
Προβολή συνημμένου 131541

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα για καποιον που ασχολειται με αεροπλανα και ξερει το προφανες ψεμα σε τετοιες ταινιες ειναι δεδομενο. Δεν θυμαμαι αν ηταν σε αυτην την ταινια που ολα τα εχθρικα αεροσκαφη ονομαζονται γενικα και αοριστα MIG (μπορει να δειχνει ενα F4 για παραδειγμα, MIG θα το πει)simonkey είπε:την ειχα δει 30 φορες και βαλε μαζι με το top gun!!δεν βλεπεται τωρα με τοσο ψεμα που εχει αλλα για πιτσιρικας τοτε ενταξει..οτι βλεπετε στην ταινια δεν ειναι αμερικανα αλλα ισραηλινα μαχητιικα..
ακου να πετας και να ακους μουσικη...
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με μέναOmenforever είπε:Πάντως τόνωσε το ενδιαφέρον μου για τα συναρμολογούμενα αεροπλάνα.
Βέβαια έδιναν, με ένα επιπλέον κόστος, όπως γίνεται με τα dvd! Τις έδιναν με χάρτινο κουτί! Εννοείται πριν υπάρξουν τα dvd... Δεν θυμάμαι συγκεκριμένη χρονιά, ίσως κάποιο άλλο μέλος θυμάται περισσότερα...lalin είπε:Εδιναν και βιντεοκασετες με τις εφημεριδες?? Για dvd ηξερα, αλλα κασετα...ποτε τις αγορασες?
Και ποσο ευκολα ενας 17χρονος κι ενας αποστρατος μπορουν να βουτηξουν 2 F16 αξιας εκατομμυριων $,να διασχισουν ολο τον Ατλαντικο και τη Μεσογειο και να χτυπησουν μια χωρα,χωρις να τους παρει χαμπαρι η να τους ενοχλησει κανενα ρανταρ,κανενα κεντρο ελεγχου,συμμαχικο η μη....Αν ισχυαν αυτα που δειχνει η ταινια,τοτε εγω θα ημουν ασσος πιλοτος F16 και F14,αλλα και Su27,με τοσες ωρες πτησης που εχω στο DCS..Η ταινία που μας έδειξε ότι μπορείς να μάθεις να πετάς F-16 πιο εύκολα από την ευθύγραμμη πορεία με 6βολτο παπάκι!
Τσάπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!