[Αυτοκόλλητα ΣΚΟΡΠΙΟΣ] Ερώτηση για sticker album με ήρωες από Marvel

Nia

RetroN00b
Joined
5 Σεπ 2009
Μηνύματα
30
Αντιδράσεις
1
Παιδιά καλημέρα! Εδώ και χρόνια προσπαθώ να βρω ένα album που είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία του '90 στην Ελλάδα. Στην ουσία το άλμπουμ συγκέντρωνε τους βασικούς ήρωες της marvel και έδινε στοιχεία για τον ήρωα, π.χ. το πραγματικό του όνομα, το επάγγελμά του κτλ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να να αναφέρονται οι Venom, Captain Britain, Captain America, Thor, Hulk, Sabertooth, Daredevil. Δεν ξέρω αν είναι της Panini γιατί όσο κι αν έψαξα στο site της το μόνο που βρήκα είναι το Secret Wars, που μου φαίνεται πολύ παλιό για να είναι αυτό που ψάχνω. Αν κάποιος θυμάται κάτι, έστω τον τίτλο του αλμπουμ ή την εταιρία που το κυκλοφόρησε ας μου πει παρακαλώ γιατί κοντεύω να κάψω τον εγκέφαλό μου! Ευχαριστώ!
 
Ειχε κυκλοφορησει απο τον Καμπανα και το Σουπερ Σπαιντερμαν ενα αλμπουμ με αυτοκολλητα οπως το λες.

Μερος απο Εξωφυλλο το αλμπουμ ειχε αυτο ,αν σου θυμισει τιποτα.

AmazingSpider-ManAnnual21.jpg
 
Δεν νομίζω να αναφέρεται σε αυτό, είναι πιο παλιό από την περιγραφή στην αρχή...
 
Μμμμ όχι, δεν μου λέει κάτι... σαν εξώφυλλο μου λέει κάτι το Secret Wars http:http:////www.spiderfan.org/comics/title/spiderman_collectable_sticker.html

αλλά έχω δει σκαναρισμένες κάποιες σελίδες από το εσωτερικό του και μου φαίνεται πολύ παλιό (π.χ. η τεχνοτροπία στα σκίτσα κτλ.). Θα σκάσω...
 
Έχω αρκετά αυτοκόλλητα με όλους τους ήρωες της Marvel όπως λες, νομίζω είναι ηλικίας περίπου 15 ετών και πάνω. Άλμπουμ δεν είχα δει, πάντως απ'όσο θυμάμαι δεν είναι της ΡΑΝΙΝΙ (είναι πιο μεγάλα σε μέγεθος και νομίζω στο πίσω μέρος τους είναι λευκά). Εκείνο που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι πως αν κι έπαιρνα πάρα πολλά μου έβγαιναν συνεχώς διπλά, ακόμα και μέσα στο ίδιο φακελάκι, ήταν λίγο άκυρη φάση. Τελικά έχει μείνει ένα δεματάκι αυτοκόλλητα πάντως, μετά τόσα χρόνια, χε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ax Dean, σε παρακαλώ... μπορείς να σκανάρεις κάποια??? Εδικά αν έχεις κάποιον από τους Venom, Captain Britain, Captain America, Thor, Hulk, Sabertooth, Daredevil... έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω τ ί π ο τ α... τουλάχιστον αν τα αυτοκόλλητα μου θυμίσουν κάτι να ξέρω ότι... δεν το έχω δει στον ύπνο μου :p
 
Φυσικά και μπορώ απλά δεν ξέρω πότε, διότι δεν τα έχω σπίτι μου αλλά είναι στο πατρικό μου κάπου χωμένα. Όταν ξαναπάω κάποια στιγμή υπόσχομαι να τα φέρω να σκανάρω μερικά. Ναι, αυτοί που λες μου θυμίζουν πράγματα, πρέπει να τους έχω. Εϊχε ήρωες μόνους, είχε και ομάδες ηρώων θυμάμαι κάποια αυτοκόλλητα. Εκείνο που χαρακτηριστικά θυμάμαι είναι πως σε κάποιο από τα πρώτα νούμερα αυτοκολλήτων (το 1, το 2, το 3... δε θυμάμαι) είχε τον He-Man σε μπλε φόντο και μου είχε κάνει εντύπωση τότε, δε πολυκόλλαγε με τους άλλους.
 
Λοιπόν, το είχα υποσχεθεί, πήγα στο πατρικό μου χτες και τα βρήκα και φωτογράφισα μερικά. Γράφουν πάνω "σκορπιός" κι ενώ ήταν στο ίδιο φακελάκι βλέπω πως είχαν θεματολογίες μέσα, πχ βλέπουμε τον HeMan, ιστορία ROBOCOP, ήρωες Marvel, GiJoe. Δε ξέρω αν είναι τα ίδια που έλεγες, πάντως δε θυμάμαι να είχε βγει και κάτι άλλο. Το άλμπουμ δε το είχα αντικρύσει ποτέ. Πιστεύω πως είναι ηλικίας 16-18 ετών.

marvel.jpg
 
O M G!!! Dean σ' ευχαριστώ παααααάρα πολύ!!! Αυτά είναι!!! Αυτό το αυτοκόλλητο του Venom δεν μπορείς να φανταστείς πώς το είχα αποτυπώσει στη μνήμη μου, ήταν το αγαπημένο μου!!!! Τουλάχιστον ξέρω ότι υπάρχουν!!! Τέλεια, οπότε τώρα θα αρχίσω να κάνω αναζητήσεις για χαρτάκια Σκορπιός!!! Can't thank you enough :D
 
Χάρηκα ιδιαίτερα που χάρηκες. Τούτο 'δω ίσως είναι ένα από τα forum που προσφέρει τα πιο ωραία συναισθήματα, διότι πραγματικά δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από τις παιδικές μας αναμνήσεις. Κι εγώ διαβάζοντας διάφορα θέματα εδώ ξύπνησα αναμνήσεις που είχαν θαφτεί τελείως, ουσιαστικά μου τις σώσατε. Αυτό γενικά.

Για τα χαρτάκια να σημειώσω πως είχα αγοράσει ΤΟΝΟΥΣ, αλλά δυστυχώς η εταιρεία που τα έβγαζε ήταν ΓΤΠ τελείως, συνέχεια τα ίδια βγαίνανε, ακόμα και μέσα στο ίδιο φακελάκι (ήταν μεγάλη κοροϊδία, προφανώς αυτοί τα έκοβαν από μηχάνημα και μετά τα συσκεύαζαν από χύμα σωρό κι έτσι δεν υπήρχε πρόνοια στο να μη βγαίνουν τα ίδια συνέχεια).

Είχα πάρα πολλά, αλλά φαίνεται να είχα μια μανία γενικώς πάντα και τα διπλά τα πέταγα ή τα κόλλαγα όπου νά 'ναι, οπότε δεν έχουν σωθεί τα διπλά/τριπλά/τετραπλά που είχα, μακάρι να τα είχα σώσει για να τα μοιράσω.

Ο Venom όπως φαίνεται και στη φωτό έχει σωθεί διπλός (φαίνεται κι εμένα μου άρεσε τότε και το κράτησα το διπλό, χα).
 
:p Με πρόλαβες!!! Και θα σε ρωτούσα αν έχεις κανένα διπλό που δεν το χρειάζεσαι! Θα ψάξω μήπως έχει βγει η αντίστοιχη συλλογή και στο εξωτερικό... πάντως είμαι σε καλό δρόμο... τα ψάχνω εδώ και χρόνια χωρίς κανένα απολύτως ίχνος!!! Σ' ευχαριστώ και πάλι!!!!

ΥΓ: αν κάποια στιγμή τα μεταφέρεις από το πατρικό σου στο σπίτι σου και έχεις χρόνο και διάθεση κάνε αν μπορείς ένα ενδεικτικό σκαναρισματάκι από κάποια (μην ξεχάσεις τον Venom :p )
 
Τα έχω πάρει σπίτι μου αλλά τώρα δεν είναι εγκατεστημένος ο σαρωτής και βαριέμαι να κάνω αυτή τη δουλειά, αρκέσου στη φωτό.

Ο Venom και όποιο άλλο διπλό είναι διαθέσιμα για να σου φύγει ο καημός, χα! Πάντως δεδομένου πως είχα αγοράσει τόση ποσότητα από χαρτάκια τότε και ήταν αδύνατον να έχω κάπως πλήρη συλλογή, δε νομίζω πως υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις ποτέ τη πλήρη συλλογή, θα πρέπει να βρεις κανά 5άρι άτομα με παρόμοια της δικής μου ποσότητας (που όπως είπα έχει προέλθει από μπόλικα φακελάκια) και να τα σμίξεις όλα τα χαρτάκια για να πεις πως κάνεις κάτι. Δε βλέπω κιόλας να έχει πει κι άλλος πως του έχουν μείνει τέτοια στίκερς και αυτό ειναι ανησυχητικό.

Έγραψα marvel stickers στο ebay και κοίταξα όλα τα 1600+ αποτελέσματα και δεν είδα τίποτα ίδιο. Φυσικά αν είσαι fan αυτών των ηρώων θα βρεις πολλά άλλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έτσι έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν όλες οι ελληνικές εταιρίες.. Και μάλιστα κάποιες δεν είναι καν εταιρίες. Οικογενειακές επιχειρήσεις για ένα χρονικό διάστημα είναι, μέχρι να τα αρπάξουν ευκαιριακό με ένα άλμπουμ που δεν έχουν δώσει λεφτά για κανένα πνευματικό δικαίωμα, που μπορεί να έχουν πληρώσει και κάναν [edit]pls απέφευγε τους εθνικιστικούς χαρακτηρισμούς για να συσκευασει αυτά τα άθλια φακελάκια που μοιάζουν σαν μίνι κανόνικοι φάκελοι ταχυδρομείου, που όταν πας να τα ανοίξεις σου μένουν στα χέρια, τα χαρτάκια μπορεί να σκίζονται επειδή έχουν πάρει λίγη από την κόλλα του φάκελου και δεν ξεκολλάνε.

Τι περιμένετε, να πάρετε μια κούτα από τέτοια εταιρία και μέσα στην κούτα να είναι το 90% διαφορετικά νούμερα? Εδώ τις περισσότερες φορές δεν βγάζουν επίτηδες κάποια νούμερα, ώστε να μην είναι δυνατόν να συμπληρώσει κανείς, γιατί αν συμπληρώσει, μετά θα πρέπει να δώσουν το ανύπαρκτο δώρο που συνήθως υπόσχονται αν συμπληρώσεις το άλμπουμ.

Αυτό ήταν ανέκαθεν εκείνα τα χρόνια τακτική της Carousel και πλέον της golden shop και άλλων σύγχρονων εταιριων, αν και τελευταία 2 χρόνια το διόρθωσαν, λόγω χιλιάδων παραπόνων από πελάτες που δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν, ακόμα και μετά από αγορά 10+ κουτων (όπως η αφεντιά μου, χεχε)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα