Αυτοκόλλητα με σημαίες κρατών!

Της carousel είναι.

Στον Πειραιά δεν βρίσκαμε το τελευταίο από το δισέλιδο, ξεκινώντας από τα νησιά Φίτζι, Φάρος Βαρκελώνης, Στάδιο Ρ. Μαδρίτης, Ανδόρρα, Τενερίφη, Ζαραγκόζα και τελειώνοντας στον Αγ. Σεβαστιανό.

Απ'ότι καταλαβαίνω πρόκειται για ιταλική παραγωγή δεδομένου του ότι οι τίτλοι πάνω στα αυτοκόλλητα είναι ιταλικοί. Έψαξα ebay αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα από αυτά που μου λείπουν.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την Ανδόρρα την έχω και σε ένα άλλο αυτοκόλλητο. Μπορεί να σου κάνει. Θα το ανεβάσω κι αυτό. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω. Βασικά, δεν είχα και πολλά, γιατί δεν είχα βρει άλμπουμ.

Ίσως όμως ήταν και καλύτερα για μένα, γιατί όποια συλλογή της CAROUSEL ξεκίνησα, αργότερα το μετάνιωσα που την είχα ξεκινήσει. Ο λόγος, νομίζω, προφανής: Οι συλλογές της δε συμπληρώνονταν, ενώ από το 1980 που άρχισα να ασχολούμαι, είχε ήδη το κακό συνήθειο που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα (αλλάζει ονόματα η εταιρεία, αλλά οι συνήθειες παραμένουν): Στο ίδιο φακελάκι όμοια χαρτάκια και σχεδόν αδύνατη η συμπλήρωση των συλλογών.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι ασφαλώς έχεις δίκιο. Αλλά εμείς τότε μάλλον γρήγορα σχεδόν αποκτήσαμε όλα τα χαρτάκια οπότε δεν παίρναμε αιώνια διπλά. Ωστόσο θα με ενδιέφερε να συμπληρώσω την συλλογή έστω και από το εξωτερικό αν έβρισκα πηγή για το που μπορώ να τα αγοράσω.
 
Άλλη μια Ανδόρρα που βρήκα, μαζί με μια Σεβίλλη:

σάρωση0005.jpg

σάρωση0006.jpg
 
Την ανδόρρα με τα μαχαίρια θέλω την σπάνια :)
 
Πόσες Ανδόρρες είχαν πια; :D
 
Αν το θυμάμαι ήταν 5 ή έξι. Το θέμα είναι ότι και να τη βρεις δεν με σώσεις. 8 θέλω ακόμα. Κρίμα που δε μπορώ να τα βρω γμτ ήταν ωραία συλλογή.
 
katerinak είπε:
κι εγω τα θυμαμαι αυτα τα αυτοκολλητα :) μπορει να μου εμεινε καποιο κολλημενο σε κανενα βιβλιο ή μπλοκ ζωγραφικης (αν φυσικα γλυτωσε απ την ανακυκλωση..)
Τα εχω ακομα! Δυστυχως μονο αυτα...Προβολή συνημμένου 46231... :(

Bingo Σημαιες Κρατων.jpg
 
  • Like
Reactions: ANP
Παιδιά νομίζω ότι περιγράφετε δύο σειρές με αυτοκόλλητα. Θυμάμαι ΠΟΛΥ καλά τα ορθογώνια γιατί είχα μανία με το άλμπουμ και ήταν 2-3 μόνο αυτά που δεν κατάφερα να βρω. Το άλμπουμ ήταν κάτι ανάμεσα σε Α3-Α4 μέγεθος - να ήταν 10-σέλιδο; Αν δεν έχει ξεκινήσει το αλτζχάϊμερ και θυμάμαι καλά, έπαιρνα ένα μικρό σφραγισμένο φακελλάκι με 5-10 δραχμές και μέσα είχε κάπου 4-5 αυτοκόλλητα. Τα δώρα ήταν ανάλογα με ποιά σελίδα συμπλήρωνες, κάτι είχα κερδίσει αλλά ούτε που θυμάμαι τι, κάτι φλασιές για φρίσμπι μoυ έρχονται αλλά δεν νομίζω για να είμαι ειλικρινής. Όλα αυτά το ένδοξο 1981! Αυτά με το πιο περίεργο σχήμα τα ψιλοθυμάμαι αλλά σίγουρα ήταν αργότερα από τα ορθογώνια. Χάρη σ'αυτό το άλμπουμ, και παρ΄όλο που η γεωγραφία δεν ήταν το φόρτε μου είχα μάθει ονόματα και σημαίες κρατών, καθόλου άσχημα για 6 χρονών παιδάκι! Α! κι ήταν τόσο ωραίες εποχές, γιατί συνδύαζα τις αγορές: 1 φακελλάκι με αυτοκόλλητα με ένα έξτρα τυρογαριδάκι (το μικρό των 5 δραχμών), και θεωρούταν (και ήταν!) φτηνό το σύνολο. 10 δραχμές μου έφτιαχναν τη μέρα. 10 δραχμές = 0,00030 cent .........
 
stayros είπε:
Τα εχω ακομα! Δυστυχως μονο αυτα...Προβολή συνημμένου 46231... :(
Ήταν καλοκαίρι του '80 (αν δεν κάνω λάθος) και θυμάμαι οτι καθόμουν με τον πατέρα μου στην πίσω αυλή και συμπληρώναμε το άλμπουμ με τις σημαίες!!! Νομίζω οτι το Νο 1 ήταν η Καμπότζη... Ο πατέρας μου είχε πάρει 2 κουτιά ολόκληρα με φακελλάκια και πάλι νομίζω οτι μας έλειπαν 2-3 σημαίες για να συμπληρώσουμε. Ήταν η πρώτη μου επαφή με αυτό το σπορ... από τα πιο αγαπημένα...
 
Αυτά τα ορθογώνια ήταν πιο παλιά και, αν θυμάμαι καλά, ήταν μέσα στην κουκουρούκου.

Όσο για τα άλλα, ακόμα το ψάχνω. Έχω φάει τον κόσμο στο ebay, τίποτα...
 
Εχω συμπληρώσει ολόκληρο το άλμπουμ. Δείτε φωτογραφίες εδώ.

IMG_0286.JPG

IMG_0285.JPG
 
Έχω πάρα πολλά διπλά από τη συγκεκριμένη συλλογή, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση...!!!

[edited]Υπαρχει χωρος για αυτο[/edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άλμπουμ "Η Σημαία" της Carousel. Όπως φαίνεται, ένα αυτοκόλλητο σε κάθε σελίδα ήταν σπάνιο, και δεν ήταν εύκολο να κερδίσεις το δώρο.

HWScan00926.jpg

HWScan00927.jpg

HWScan00928.jpg

HWScan00929.jpg
 
Παιδια καλησπερα..την ψαχνω κι εγω..οποιος εχει αλμπουμ και διπλα, τα θελωωωωωωωω... super signs carouzel

Έχω πάρα πολλά διπλά από τη συγκεκριμένη συλλογή, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση...!!!

[edited]Υπαρχει χωρος για αυτο[/edited]
[edit] Εκτός κανονισμών [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα