Αυτοκόλλητα "σκουλαρίκια"

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.256
Αντιδράσεις
6.019
Όταν τα κοριτσάκια δεν είχαν ακόμα τρυπήσει τα αυτιά τους έβαζαν αυτοκόλλητα "σκουλαρίκια" τα οποία κυκλοφορούσαν σε πολλά σχέδια...

Τα θυμάστε?
 
αμέεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι όμορφα που ήταν!!! ήταν φουσκωτά, καρδούλες, φεγγαράκια, αστεράκια, πεταλουδίτσες, λουλουδάκια!!

Υπάρχουν ακόμα?
 
Άχου τι μου θύμισες τώρα! Τέλεια 'ηταν!!! Όταν έφευγε η κόλλα τους εγώ 'εβαζα uhu stick!
 
Ζουν & βασιλεύουν ακόμη! Να είναι καλά η Κίνα του JUMBO!

Και επειδή εμείς πρέπει να ζούμε μάλλον στα 80's εδώ... αυτά βάζει η βρεφονηπιοκόμος (?) στα κοριτσάκια κάθε Παρασκευή (στα αγοράκια δίνει αυτοκινητάκια).

Και μοιραία έχει ανοίξει μεγάλη πληγή στο 3χρονο... "μαμά, πότε θα μου τρυπήσεις τα αυτιά?" (ΠΟΤΕΕΕ!). Με αυτά κοιμάται μόλις γυρίσει από τον σταθμό και μόλις ξυπνάει βάζει το χέρι της να δει αν είναι στη θέση τους.
 
...τα αυτοκόλλητα ''σκουλαρικια'' μπορούν να γίνουν επίσης και απλά αυτοκόλλητα για βιβλία και τετράδια...(!)
 
Νομίζω ότι μέσα στο 2000 είχαν εξαφανιστεί για κάποια χρόνια, δεν έβρισκα πουθενά. Δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ σαν σκουλαρείκια μιας και από μωρό είχα τρυπημένα αυτιά, αλλά τα έβαζα στα πόνυ μου. Στις περισσότερες συσκευασίες είχε και ασορτί δαχτυλιδάκια-αυτά γινόταν πολύ ωραίες κορώνες, επίσης για τα πόνυ.


Τα τελευταία χρόνια τα ξαναβρηκα και μάλιστα την πρώτη φορά που τα είδα πήρα 3-4 συσκευασίες μήπως δεν ξαναβρώ...Tώρα τ' αγαπημένα μου είναι αυτά που έχει στο Public που μοιάζουν με πετράδια, τα στολίζω στα τετράδια, την ντουλάπα ή τη γάτα μου (η τελευταία δεν τα εκτιμάει και πολύ
:xm: )!
 
Πίσω
Μπλουζα