Αυτοκόλλητα της Nortec

user

RetroWannaBe
Joined
2 Αύγ 2010
Μηνύματα
87
Αντιδράσεις
3
Βρίσκονται σχεδόν σε κάθε συσκευασία και καταστρέφουν τα κουτιά όταν προσπαθήσω να τα αφαιρέσω... θα παραθέσω φωτογραφία σύντομα αν και νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος που υποφέρω από το συγκεκριμένο χουσούρι της nortec.

Απλά έχω μια απορία... γιατί ? !
 
Εξαιρετικη ερωτηση. Ειχα ρωτησει δυο product managers της Nortec, και εναν της diaktis και μου ειπανε τα παρακατω:

Προκειμενου να ειναι 100% καλυμμενοι απο την υπαρχων νομοθεσια της ΕΕ, πρεπει να υπαρχουνε εμφανει διακριτικα της εισαγωμενης εταιριας/αντιπροσωπειας σε ενα προιον. Δεν ακουγεται αυτο παραλογο. Ωστοσο ομως, προκειμενου να μην υπαρξει καποιο προβλημα εστω και με μια μοναδα, βαζουνε αυτο το τραγικα ενοχλητικα αυτοκολητο που δεν φευγει με τιποτα.

Σε ερωτηση μου, γιατι δεν βαζουνε το ιδιο το παιχνιδι σε καποια απλη, πλαστικη συστευασια και απο πανω το αυτοκολητο, οπως κανει η sony και η microsoft, μου απαντησαν πως αυτο θα επιβαρυνε την εταιρια.

Γιαυτο και εγω, επειδη μου αρεσει να εχω τα πραγματα μου σε αψογη κατασταση, σταματησα να αγοραζω προιοντα τους χωρις αυτο το τραγικο αυτοκολητο. Εχω ποσα χαλασμενα κουτακια gba απο αυτη την αηδια.

Στη τελικη γλυτωνω και 10-20? με τις αγορες σπο το εξωτερικο.
 
Getta Robo είπε:
Εχω ποσα χαλασμενα κουτακια gba απο αυτη την αηδια.
Έχω πει πολλές φορές ότι δε μου άρεσε καθόλου αυτή η ταινία της Νόρτεκ γύρω από τα κουτάκια. Όμως, όσον αφορά το GBA, από ότι θυμάμαι τοποθετούσαν την ταινία της Νόρτεκ γύρω από τη ζελατίνα της Νιντέντο και μόλις άνοιγε η ζελατίνα της Νιντέντο, έφευγε και το αυτοκόλλητο της Νόρτεκ μαζί και έμενε το παιχνίδι καθαρό!! Αυτή ήταν μία έξυπνη κίνηση και όλα μου τα παιχνίδια GBA είναι καθαρά πλέον, απορώ γιατί τα δικά σου όχι?
 
Καποια παιχνιδια ειχανε, καποια αλλα οχι! Δεν ξερω ποιο ειναι το σκεπτικο τους, αλλα στα περισσοτερα κολουσανε την ταινια/αυτοκολητο κατευθειαν πανω στο κουτακι! Πραγμα που κανανε τουλαχιστον και μεχρι πριν λιγο καιρο ΚΑΙ στο wii!
 
Από πάντα τα θυμάμαι αλλά έφτιαξα το θέμα ορμώμενος μετά την αφαίρεση 3 τέτοιων από 3 wii games μου !
 
Πίσω
Μπλουζα