Και την επόμενη χρονιά, στην συναυλία των PIXEL στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ήμουν εκεί – όπως σε όλα τα σημαντικά events, πάντα παρών! Ήμουν μικρός και είχα την ανάγκη να κυνηγάω όλα αυτά τα πράγματα, ήμουν μαμούνι! Θυμάμαι το 1986, όταν άνοιξε το Commodore Club στην Σεβαστουπόλεως – κάτι πρωτοποριακό για την εποχή του- πήγαινα με δεκατάχυτο, από Πειραιά στους Αμπελόκηπους.Ήσουν από τους τυχερούς φίλε μου που τα έζησες από κοντά.
Μην νομίζεις ότι ήσουν ο μόνος με τέτοια θέματα. Πολλοί από εμάς τα περάσαμε αυτά! Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το σχόλιο μου. Ορισμένα πράγματα γινόντουσαν κρυφά και παρασκηνιακά! Θυμάμαι όταν η μάνα μου κατάλαβε πως προσπαθούσα να συνδέσω τον C64 στην τηλεφωνική γραμμή… με έδωσε κατευθείαν στον πατέρα μου μέσω VHF (ναυτικός). Και να σου πω; Ακόμα και τώρα, αν την ρωτήσεις, θα σου πει ότι η τηλεόραση χάλασε επειδή σύνδεσα πάνω της τον Commodore. Και δεν το αλλάζει με τίποτα!Εγώ ήμουν 12 αλλά δεν είχα κανέναν να με πάει τότε...μην κοιτάτε σήμερα που οι σύγχρονοι γονείς πηγαίνουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις τα παιδια μας με προθυμία! Τότε το πιθανότερο ήταν να εισέπραττα κάποια σχόλια του στυλ: σιγά μην σε πάω στα μηχανήματα του διαβόλου, στα τρελάδικα που σου χαλάνε τα μάτια που παίζεις όλη μέρα ή πιο light του στυλ, αυτά είναι για παιδιά, είμαστε κουρασμένοι κ.α
Μάλλον την χιλιάρα είδες το 1986-87. η 4000 εμφανίστηκε στα 90'ς!Θυμάμαι το 1986, όταν άνοιξε το Commodore Club στην Σεβαστουπόλεως – κάτι πρωτοποριακό για την εποχή του- πήγαινα με δεκατάχυτο, από Πειραιά στους Αμπελόκηπους.
Εκεί, αν θυμάμαι καλά, είδα για πρώτη φορά την A4000. Ωραίες αναμνήσεις, μια ολόκληρη άλλη εποχή, γεμάτη πάθος.
Όχι, την 4000. Πήγαινα περιστασιακά στο club, μέχρι που έκλεισε το 1992. Όχι, φυσικά, με το ποδήλατο.Μάλλον την χιλιάρα είδες το 1986-87. η 4000 εμφανίστηκε στα 90'ς!