Αrcades αχόρταγοι κερματοφάγοι

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.883
Ολοι μας ως πιτσιρικαδες αλλα και μεγαλητεροι εχουμε ταισει αλλοι πολυ αλλοι πιο λιγο εκατονταδες κερματα τα αγαπημενα μας ηλεκτρονικα και το χαρτζηληκι η τα λεφτα που ειχαμε τελως παντων γεινοταν καπνος μεσα σε ελαχιστα λεπτα η σε πολυ λιγη ωρα.Τα ταιζαμε απλα για να τερματισουμε καποιο παιχνιδι που μας ειχε σκασει και θελαμε ωσο τιποτα να το τελειωσουμε για να δουμε τον τερματισμο η τα ταιζαμε πολυ σιδερο μεχρι να μαθουμε πολυ καλα καποιο η καποια παιχνιδια να γεινουμε master σαυτα και να απολαμβανουμε της στιμες που πληθος μαζευοταν γυρω γυρω για να δει τερματισμο η για να δει καποιο κολπο καποια τεχνικη κλπ.

Ποιο η ποια Arcades ηταν για σας οι πιο αχορταγοι κερματοφαγοι που τα ταισατε πολυ πραμα μεχρι να τα μαθετε η απλα για να τα τερματισετε γιατι σας ειχαν σκασει και θελατε να δειτε τον τερματισμο;

Tα μονα Arcades που ταισα παρα πολυ μεχρι να τα μαθω στον βαθμο που τα ξερω σημερα ειναι τα Pacman και Donkey kong.Ολα τα υπολοιπα μετα απο καποιες φορες τα τερματιζα και σε παιχνιδια οπως Galaga,Galaxian κλπ εκανα πολυ υψηλα Highscores.Kαθε ανθρωπος εχει τα ταλεντα του εξαλου :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
No1 κερματοθεριστής μου ήταν το Candilac & Dinosaur. Απίστευτα πολλά κατοστάρικα.

Ακολουθεί το Sunset Riders.

Επίσης πολλά έφαγα στο Sega Rally την περίοδο '97-'98 που είχα και το Saturn. O λόγος ήταν ότι δε μπορούσα να δεχτώ το γεγονός πως ένας σχεδόν άριστος παίχτης της console version (το είχα λιώσει αυτό το παιχνίδι), ήταν ολοκληρωτικά άσχετος στο arcade :biglaugh:

ΕΝΤΙΤ : Καλό θα ήταν σαν πρώτος πόστερ να αναφέρεις και τα δικά σου.
 
Χα καλο.Εχω δυο στο μυαλο μου To RAIDEN k to COBRA
 
Το πέρασμά μου από τα arcades ήταν ουσιαστικά πάρα πολύ σύντομο. Για την ακρίβεια, κράτησε μόλις ένα χρόνο, την σχολική χρονιά 1986-87 (11-12 ετών) στις Βρυξέλλες. Μετά πήρα Amiga και είχα τον παράδεισο σπίτι μου. Αυτό που μου έφαγε τα περισσότερα κέρματα νομίζω ότι ήταν το Gyruss.
 
Χμμμ, δύσκολη ερώτηση γιατί γενικώς δεν είχα ποτέ πολλά κέρματα για να ταΐζω ένα μηχάνημα. Πάντα διάλεγα προσεκτικά τι και πόσο θα παίξω. Αλλά μάλλον τα πιο πολλά κέρματα τα έχω ρίξει στο Νewzealand Story ή στο Street Fighter 2.
 
Out run με διαφορά και το Ghost 'n' Goblins
 
εμένα μου τα έτρωγε το cabal και το twin cobra
 
Το 90% των κερμάτων μου, χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο που να έχει φάει τα περισσότερα, είχε πάει σε: Three Wonders, Candilac & Dinosaur, The Punisher, Puzzle Bubble, Tetris, Caveman Ninja, Aero Fighters 1 + 2..

Πάντως το Three Wonders (Ειδικά τα Midnight Wanderers και Chariot... Το Don't Pull δεν με είχε συγκινήσει και πολύ.) πάντα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τις αναμνήσεις μου... ;)
 
cloud είπε:
Πάντως το Three Wonders (Ειδικά τα Midnight Wanderers και Chariot... Το Don't Pull δεν με είχε συγκινήσει και πολύ.) πάντα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τις αναμνήσεις μου... ;)
Μια απο τα ιδια και γω φιλε ;)
 
Το Double dragon. Το 1988 που το'χα πρωτοπαίξει, έπαιρνε 2 δεκάρικα (6 ευρωλεπτά για τους νέους :D ). Πρέπει να είχα δώσει κοντά στο χιλιάρικο σε κέρματα μεχρι να το τελειώνω με 2 δεκάρικα. Ακομα και τώρα στο ΜΑΜΕ το τελειώνω με...2 δεκαρικα :D . Ξερω σχεδόν όλα τα κόλπα, πού και πότε να βαρέσω :D . Δε θυμάμαι κανένα αλλο παιχνίδι που να το έχω πληρώσει τόσο πολύ. Αν και για μενα το Νο1 ηταν και είναι το MS pacman, το DD ηταν το πιο ...μοσχοπουλημένο :D .
 
Έχω χώσει πολλά λεφτά σε πολλά μηχανήματα!

Εκεί που σίγουρα έπιασαν τόπο και με το παραπάνω ήταν στο OutRun που έμαθα να το τερματίζω από όλες τις διαδρομές με πολύ καλούς χρόνους ενώ και τα Golden Axe και Double Dragon χρηματοδοτήθηκαν καλά γιατί ήταν μάλλον εύκολο το 1CC οπότε μπορούσες να επενδύσεις σχετικά λίγα και να παίξεις αρκετή ώρα. Και υπήρχαν και δεκάδες άλλα που χωρίς να γίνω top κατάφερνα να πιάνει τόπο το κερματάκι και να μην το κλαίω στο δίλεπτο.

Εκεί που πήγαν εντελώς χαμένα ήταν στο Rastan, στο Wonderboy και στο Street Fighter 2, ποτέ δεν κατάφερα να γίνω καλός στα ρημαδοπαίχνιδα αυτά! :rant:
 
Εκεινο που θυμαμαι χαρακτηριστικα μια φορα να σηκωνομαι ουκ ολιγες φορες και να κανω(ουμε διπλο) κερματα για να δω το τελος ηταν το Raiden,γενικα ομως οποιο παιχνιδι με εξιταρε γραφικως το ταϊζα.
 
Maddog είπε:
Έχω χώσει πολλά λεφτά σε πολλά μηχανήματα!Εκεί που σίγουρα έπιασαν τόπο και με το παραπάνω ήταν στο OutRun που έμαθα να το τερματίζω από όλες τις διαδρομές με πολύ καλούς χρόνους ενώ και τα Golden Axe και Double Dragon χρηματοδοτήθηκαν καλά γιατί ήταν μάλλον εύκολο το 1CC οπότε μπορούσες να επενδύσεις σχετικά λίγα και να παίξεις αρκετή ώρα. Και υπήρχαν και δεκάδες άλλα που χωρίς να γίνω top κατάφερνα να πιάνει τόπο το κερματάκι και να μην το κλαίω στο δίλεπτο.

Εκεί που πήγαν εντελώς χαμένα ήταν στο Rastan, στο Wonderboy και στο Street Fighter 2, ποτέ δεν κατάφερα να γίνω καλός στα ρημαδοπαίχνιδα αυτά! :rant:
Doc αμα θες παραδιδω μαθηματα για wonder boy,Rastan και για οποιο αλλο θες :D :D
 
Εγώ πάντως παρόλο που τα τάιζα μόνο στο τέτρις έπιασαν τόπο και το Shinobi. Όλα τα άλλα χάλια μαυρα....
 
Nαι απο τα πιο οικονομικα τo Tetris,εγω οταν ξεμενα και ηθελα να περασει η ωρα με ενα credit,αυτο διαλεγα και το Gal's Panic.
 
Τα δεινοσαυράκια του puzzle bobble τα έχω ταΐσει με πολλά κατοστάρικα. Για αυτό το λόγο είναι τόσο στρουμπουλά !! #)
 
Bubble Bobble, NBA JAM, Teenage Mutant Ninja Turtles, MK3.
 
Θελω να πω εδώ ότι το παιχνίδι στο οποίο έδωσα όχι αρκετά χρήματα αλλα ακόμα κι αυτά τα ολίγα που έδωσα, τα κλαίω μέχρι σήμερα :D , ήταν το Double Dribble. Απαισιότατος χειρισμός παιχνιδιού!! Η τελοσπάντων ποτέ δεν κατάφερα να μαθω τις κινήσεις. Με είχαν εντυπωσιάσει οι εισαγωγικές digitized οθόνες των παιχτών που κάρφωναν και ο ήχος από τα παπούτσια των παιχτών και επηρεάστηκα απ'αυτα. Ημουν και ανώριμος, ε δεν ηθελε και πολύ για να επενδύσω :D :D.
 
εγω λογω ηλικιας τα προλαβα στην δυση τους τα arcades. σε μαγαζια που ειχανε δεν με αφηνανε να μπω μονος, με συνοδεια γονεων μονο και οπως καταλαβαινετε με καποιον πανω απο το κεφαλι να φωναζει παμε να φυγουμε φτανει και τετοια δεν κανεις δουλεια

:D οποτε περιοριστηκα σε καραβια και ξενοδοχεια που τυχεναν οταν πηγαιναμε διακοπες. . Το περισσοτερο λιωσημο το ειχα ριξει σε ενα ξενοδοχειο που ηταν διπλα απο εκει που καναμε διακοπες ειχε 3-4 καμπινες ολες κιολες.. αλλα το street fighter 2 μου εφαγε πολυ πραγμα.. ειναι το παιχνιδι που εχω παιξει πιο πολυ απο ολα σε πραγματικη καμπινα.. στην 2η θεση ειναι το warriors of fate.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χμμμ...Tetris, Frogger, Elevator Action, Amidar, Moon Patrol, 1942 αλλά κυρίως Exerion all the way !
 
Πίσω
Μπλουζα