Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πραγματικα.....εντυπωσιακο!!!!!It contains detailed replicas of many of Russia's signature buildings and is home to hundreds of thousands of tiny plastic residents from all walks of life. What started as one man's hobby became not only a model railway of Russia, but an 800 square metre model of the country itself. How does this team of intrepid engineers and designers hope to depict life as it really is?
Απλά και ταπεινά Σταύρο...... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stayros είπε:Πριν μια εβδομαδα,βρεθηκε στο παζαρι
....οπως μπορειτε να δειτε η κατασταση της ηταν ελεεινη και τρισαθλια....
Για να δουμε πως θα σε φερουμε στα ισια σου....
Καταρχας, διαλυθηκε ολη η φιγουρα.....
Για 0,50 λεπτα που κοστισε και στην κατασταση που ηταν πριν....μια χαρα βγηκε!!!![]()
Ενταξει,λιγο μου "ξεφυγαν" τα ματια....αλλα who cares?![]()
Who knows......thebest20 είπε:Ωραία η φιγούρα,περιμένω να φτιάξεις κάτι σε playmobil.
Να 'σαι καλα Μαριαννα μου!!! :flower:D@redevil είπε:Απίστευτος! Ό,τι πιάνεις το μεταμορφώνεις, φίλε!![]()
Σε ευχαριστω πολυ Αετε!!! :[Eagle 1 είπε:Απλά και ταπεινά Σταύρο...... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Eagle 1 είπε:Απλά και ταπεινά Σταύρο...... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
![]()
Να 'σαι καλα φιλαρακι!!!angel_grig είπε:Kαι μερικες υποκλισεις απο εμενα!!!!![]()
![]()
.Δεν παιζεσαι λεμε!!!
Το περιγραμμα γυρω απο τα ματια το εχω κανει Βασιλη,αλλα ειναι τοσο ελαχιστο που δεν φαινεται καθολου.viking4a είπε:1@stayros[/USER] μπράβο φιλαράκι μου!!Μήπως μπορείς να βάψεις με μαύρο γύρω απο τα μάτια; Θα τονιστούν και θα δείξουν πολύ καλύτερα και θα μοιάζει πιο πολύ με το αρχικό...
Επίσης, μ άρεσε που είπες ποςο το πήρες, γιατί οι περισσότεροι είναι κρυψινοι συνήθως και δε μ αρέσει αυτό...
....και οταν ειπε να κανει καινουργιες γνωριμιες με αλλους Υπερηρωες.....τον εφαγαν λαχανο!!!!thebest20 είπε:Ωραία η φιγούρα,περιμένω να φτιάξεις κάτι σε playmobil.
Να ηταν μονο αυτες οι γραμμες,καλα θα ηταν... :xm:Kambia είπε:Ωραίο το αποτέλεσμα. Λίγο στο δεξί χέρι κάποιες γραμμές φαίνονται πιο παχιές.
Αυτο που παρατηρησα παντως,ειναι οτι μου τελειωσε γρηγορα το μελανι του!!!!Kambia είπε:Γενικά να ξέρεις ο υαλογράφος θα σου λύσει πολλά προβλήματαΜόνο αν τύχει να βερνικώσεις πάνω από υαλογράφο να προσέχεις τί βερνίκι βάζεις γιατί θα δεις τις γραμμές να "τρέχουν". (την έχω πατήσει άσχημα έτσι και ξανά μανά από την αρχή δουλειά!)