Οπως αναφερεται και στο σχολιο της αναρτησης του βιντεο....
It contains detailed replicas of many of Russia's signature buildings and is home to hundreds of thousands of tiny plastic residents from all walks of life. What started as one man's hobby became not only a model railway of Russia, but an 800 square metre model of the country itself. How does this team of intrepid engineers and designers hope to depict life as it really is?
1@stayros[/USER] μπράβο φιλαράκι μου!! Μήπως μπορείς να βάψεις με μαύρο γύρω απο τα μάτια; Θα τονιστούν και θα δείξουν πολύ καλύτερα και θα μοιάζει πιο πολύ με το αρχικό...
Επίσης, μ άρεσε που είπες ποςο το πήρες, γιατί οι περισσότεροι είναι κρυψινοι συνήθως και δε μ αρέσει αυτό...
Ωραίο το αποτέλεσμα. Λίγο στο δεξί χέρι κάποιες γραμμές φαίνονται πιο παχιές.
Γενικά να ξέρεις ο υαλογράφος θα σου λύσει πολλά προβλήματα Μόνο αν τύχει να βερνικώσεις πάνω από υαλογράφο να προσέχεις τί βερνίκι βάζεις γιατί θα δεις τις γραμμές να "τρέχουν". (την έχω πατήσει άσχημα έτσι και ξανά μανά από την αρχή δουλειά!)
Να ηταν μονο αυτες οι γραμμες,καλα θα ηταν... :xm:
Ολος ο ιστος εχει θεματα,αλλα για πρωτη φορα,μια χαρα βγηκε!
Kambia είπε:
Γενικά να ξέρεις ο υαλογράφος θα σου λύσει πολλά προβλήματα Μόνο αν τύχει να βερνικώσεις πάνω από υαλογράφο να προσέχεις τί βερνίκι βάζεις γιατί θα δεις τις γραμμές να "τρέχουν". (την έχω πατήσει άσχημα έτσι και ξανά μανά από την αρχή δουλειά!)
Πλάκα κάνεις!!! Έκανες μόνο αυτό και πάπαλα το μελάνι; Για ελαττωματικό ή μη δεν ξέρω να σου πω γιατί χρησιμοποιώ πάντα αυτούς και έχουν αρκετά μεγάλη επάρκεια.
(και σου είπε βρε ποιους να πάρεις . Την επόμενη φορά δοκίμασε αυτούς. Θα με θυμηθείς.)
Σχετικά με τον υαλογράφο αν γράφεις επανειλημένα σε ήδη χρωματισμένο σημείο συσσωρέυεται το βερνίκι στο πενάκι του και στομμώνει-ξεραίνεται-δεν γράφει... αν βάλεις λίγο ασετόν (και για τα νύχια καλό είναι) στην άκρη της πένας και γράψεις σε χαρτί θα το δεις να επανέρχεται! Τα χρώματα της staedtler είναι πολύ καλά! Είχε παλιά στο πλαίσιο το πακέτο με τα βασικά χρώματα, αν πας στουρνάρα δες στα βιβλιοπωλεία με τα είδη για τους καλλιτέχνες μήπως βρεις.