Pluto63
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 7
Βίντεο retro μπαούλο Unpacking #)
Πριν από λίγες μέρες διάβαζα το post του Wally για τις κασέτες που βρήκε στο πατάρι του και ζηλευα,
όλος περίεργος σήμερα το πρωί μου παρουσιάζεται το έχεις σενάριο.
- Τηλέφωνο ... η μητέρα μου.
- Ακη, τι θα γίνει με το μπαούλο σου ποτε θα έρθεις να το πάρεις από την αποθήκη χρειάζομαι τον χωρό.
- Εγώ... 1 λεπτό σιωπή ... πιο μπαούλο μαμά
- Αυτό του παππου σου που όταν έφυγες για το πανεπιστήμιο έβαλα μέσα όλα τα χαζό παιχνίδια που έπαιζες στην τηλεόραση. (μάλλον εννοεί τον Spectrum μου κλπ τα οποια νόμιζα χαμένα η χαρισμένα).
Ασφαλώς μιλάμε για κάτι που συνέβη πριν 25 τουλάχιστον χρονια και όπως όλες η μαμάδες το θυμήθηκε τώρα!
Με αλλα λόγια ένα τεράστιο ξύλινο στρατιωτικό μπαούλο αντίκα του 1925/30 με ότι είχα εκείνη την εποχή.
Παω να το πάρω και να ανοίξω αυτό το time capsule. Θα προσπαθήσω να οργανώσω
ένα video unpacking. Ευτυχώς η αποθήκη δεν έχει υγρασία
to be continue...
Πριν από λίγες μέρες διάβαζα το post του Wally για τις κασέτες που βρήκε στο πατάρι του και ζηλευα,
όλος περίεργος σήμερα το πρωί μου παρουσιάζεται το έχεις σενάριο.
- Τηλέφωνο ... η μητέρα μου.
- Ακη, τι θα γίνει με το μπαούλο σου ποτε θα έρθεις να το πάρεις από την αποθήκη χρειάζομαι τον χωρό.
- Εγώ... 1 λεπτό σιωπή ... πιο μπαούλο μαμά
- Αυτό του παππου σου που όταν έφυγες για το πανεπιστήμιο έβαλα μέσα όλα τα χαζό παιχνίδια που έπαιζες στην τηλεόραση. (μάλλον εννοεί τον Spectrum μου κλπ τα οποια νόμιζα χαμένα η χαρισμένα).
Ασφαλώς μιλάμε για κάτι που συνέβη πριν 25 τουλάχιστον χρονια και όπως όλες η μαμάδες το θυμήθηκε τώρα!
Με αλλα λόγια ένα τεράστιο ξύλινο στρατιωτικό μπαούλο αντίκα του 1925/30 με ότι είχα εκείνη την εποχή.
Παω να το πάρω και να ανοίξω αυτό το time capsule. Θα προσπαθήσω να οργανώσω
ένα video unpacking. Ευτυχώς η αποθήκη δεν έχει υγρασία

to be continue...