Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
είναι πάρα πολύ γλυκό αυτό που κάνει η κυρία (δεν την ξέρω) στα χρόνια της αποξένωσης που ζούμε και της αστυφιλίας που δεν ξέρουμε ούτε ποιος μένει δίπλα. Μπράβο της!Που είναι το σπίτι σου;
Τωρα για να λεμε αληθεια, αν εισαι κοπελα αναμεσα σε αντροπαρεα κι αυτοι ασχολουνται με αναμνησεις του στρατου, αντι ... παλι δεν θα βρεις γαμπρο!Εννοεί ότι: "οι άνδρες πάνε στρατό και μετά μας τα κάνουνε τσουρέκια."
Όπου βρεθεί αντροπαρέα, αρχίζουν τις αναμνήσεις από το στρατό και μπαίνει και πολύ σάλτσα και αλλάζει εντελώς και η γλώσσα και αν είσαι κοπέλα και είσαι στην παρέα είναι σύνηθες να βαρεθείς.....
Αυτά.
Για εμενα, παιδια, μακραν η καλυτερη σειρα που εχει παρουσιασει η Ελληνικη τηλεοραση, μεχρι σημεραστο έτερος εγω
Μαζί με τον Τιμόθεου Κώνστα ναιΓια εμενα, παιδια, μακραν η καλυτερη σειρα που εχει παρουσιασει η Ελληνικη τηλεοραση, μεχρι σημερα
Να εξωμολογηθω την αμαρτια μου, εμενα δεν θα με πειραζε να με απατουσε, η γυναικα μου, με αλλη γυναικα. Ειμαι προοδευτικοςΕ όταν έπιαναν τον σύζυγο με άλλον στο κρεβάτι το καταλάβαιναν όχι στην δεκαετία 70' και 80' δεν το ήξεραν πραγματικά πολλοί φαίνονται ανδροπρεπεις
Τι ασκητισμο κάνει ο Θανάσης ακριβως;Ίσως άμα την δεις αβαφη το πρωί να ξαναγυρίσεις στον ασκητισμό.
Αυτό πριν 11 χρόνια..
![]()
Η Φαίη Σκορδά άργησε και εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη στο Πρωινό!
Η Φαίη Σκορδά την ώρα της έναρξης της εκπομπής «Το Πρωινό» εισέβαλλε εντελώς αμακιγιάριστη.www.gossip-tv.gr
Ρε παιδια, μετα απο τοσα χρονια, δεν εχει αποβαλει ακομα την "βλαχικη" προφορα. Ολα τα Ο που εχει μια προταση, ακογουνται σαν ΟΥ απο το στομα της. Μα καλα δεν εχουν μια ΑΙ να την διορθωνει?Χα χα ειδωλο
Είναι πολλοί αλλά ακορπιοι![]()
Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δει UFO, έχω και μάρτυρα | LiFO
Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι το είδε στην Καλιφόρνιαwww.lifo.gr
Είναι σοκ ειδικά αν είσαι γυναίκα και πιάσεις Τον άνδρα σου με άλλον άνδρα στο κρεβάτι σας , μην το συζητάς τώρα, γκρεμίζεται το όλο σου. Και μην μου πεις φαίνονται εγώ για τον Νίκο σεργιανοπουλου είχα πέσει από τα συννεφαΝα εξωμολογηθω την αμαρτια μου, εμενα δεν θα με πειραζε να με απατουσε, η γυναικα μου, με αλλη γυναικα. Ειμαι προοδευτικος