Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Μα είναι η επιδαυρος για το δικό σου ταλεντο, Φαίδρα πράγματα, ποια ακριβώς είναι η επιδαυρος ειπαμε;

Συνημμένα

• img_1_1760588734229.jpg
    img_1_1760588734229.jpg
    141,8 KB · Προβολές: 9
Που είναι το σπίτι σου;
είναι πάρα πολύ γλυκό αυτό που κάνει η κυρία (δεν την ξέρω) στα χρόνια της αποξένωσης που ζούμε και της αστυφιλίας που δεν ξέρουμε ούτε ποιος μένει δίπλα. Μπράβο της!

Εννοεί ότι: "οι άνδρες πάνε στρατό και μετά μας τα κάνουνε τσουρέκια."
Όπου βρεθεί αντροπαρέα, αρχίζουν τις αναμνήσεις από το στρατό και μπαίνει και πολύ σάλτσα και αλλάζει εντελώς και η γλώσσα και αν είσαι κοπέλα και είσαι στην παρέα είναι σύνηθες να βαρεθείς.....
Αυτά.
Τωρα για να λεμε αληθεια, αν εισαι κοπελα αναμεσα σε αντροπαρεα κι αυτοι ασχολουνται με αναμνησεις του στρατου, αντι ... παλι δεν θα βρεις γαμπρο!

Ε όταν έπιαναν τον σύζυγο με άλλον στο κρεβάτι το καταλάβαιναν όχι στην δεκαετία 70' και 80' δεν το ήξεραν πραγματικά πολλοί φαίνονται ανδροπρεπεις
Να εξωμολογηθω την αμαρτια μου, εμενα δεν θα με πειραζε να με απατουσε, η γυναικα μου, με αλλη γυναικα. Ειμαι προοδευτικος

Τελευταία επεξεργασία:
Ίσως άμα την δεις αβαφη το πρωί να ξαναγυρίσεις στον ασκητισμό.

Αυτό πριν 11 χρόνια..

Τι ασκητισμο κάνει ο Θανάσης ακριβως;

Ρε παιδια, μετα απο τοσα χρονια, δεν εχει αποβαλει ακομα την "βλαχικη" προφορα. Ολα τα Ο που εχει μια προταση, ακογουνται σαν ΟΥ απο το στομα της. Μα καλα δεν εχουν μια ΑΙ να την διορθωνει?

Να εξωμολογηθω την αμαρτια μου, εμενα δεν θα με πειραζε να με απατουσε, η γυναικα μου, με αλλη γυναικα. Ειμαι προοδευτικος
Είναι σοκ ειδικά αν είσαι γυναίκα και πιάσεις Τον άνδρα σου με άλλον άνδρα στο κρεβάτι σας , μην το συζητάς τώρα, γκρεμίζεται το όλο σου. Και μην μου πεις φαίνονται εγώ για τον Νίκο σεργιανοπουλου είχα πέσει από τα συννεφα

Εννοεί ότι ρίξαμε κάποιους στην αρένα, στα λιοντάρια, για να έχει να ασχολείται με κάτι τρανταχτό ο κοσμάκης....
Αν όντως κατάλαβα καλά, μάλλον δεν τα λέει και πολύ καλά.
Έχουμε αναφερθεί στα γεγονότα (Φιλιππίδης και σία) και σε άλλο θρεντ εδώ μέσα. Ο χώρος ήταν για πολλά χρόνια πολύ-λέρα. Συνεχίζει να είναι βρώμικος, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι λιγότερο. Και κυρίως, οι νέοι και οι νέες έμαθαν ότι υπάρχει και ο άλλος δρόμος, ότι μπορείς να βγεις να φωνάξεις και θα ακουστείς.
Δεν ξέρω αν θα δικαιωθείς, αλλά τουλάχιστον θα ακουστείς. Και θα βοηθήσεις τους "επόμενους" που θα βρεθούν στο δρόμο του κάθε Φιλιππίδη...

Πίσω
Μπλουζα