Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Από τις κορυφαίες σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου.
Φαντάζεσαι παλιούς ηθοποιούς να την επιχειρούν;

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, για να πω την αλήθεια. Δεν μπορώ να σκεφτώ αντιστοιχίες. Αλλά και οι ηθοποιοί που ερμήνευσαν αυτήν την απίστευτη σκηνή, είναι όλοι καταπληκτικοί.

Εμένα καθόλου. Ο άντρας μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το συγκεκριμένο σπορ, ειδικά σε ορισμένα σκεύη που θέλουν δύναμη. ΤΙ να σου κάνει κι αυτό το πλυντήριο των πιάτων? Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρκεί.

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, για να πω την αλήθεια. Δεν μπορώ να σκεφτώ αντιστοιχίες. Αλλά και οι ηθοποιοί που ερμήνευσαν αυτήν την απίστευτη σκηνή, είναι όλοι καταπληκτικοί.
η ταινία είναι μετριότατη προς το χάλια μαύρα, αλλά όντως η σκηνή έχει πάρα πολύ γέλιο. Εμένα απο όλους μ αρέσει τρομερά ο Βύρων Πάσχος (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) ιδιαίτερα στο «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙΙΙΙΙΙ!!! ΜΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ 60 ΧΡΟΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ Π@@ΡΝΩ;;;»
Γελάω πάρα πολύ με τον Αντωνόπουλο και το Μινωτή στο «Γιάννη Γαβριήλ Μπόργκμαν» που το λέει και το ξαναλέει και όντως έπαιζε σε αυτήν την παράσταση με το Μινωτή :-)
Να πω όμως πως στην ίδια σκηνή δε μου αρέσει καθόλου το παίξιμο της Σάρας Γανωτή που συνήθως είναι σωστή. Εδώ θα την ήθελα με λιγότερη υστερία, το παρακάνει σε βαθμό ενοχλητικό.
Είναι δύσκολο εως ακατόρθωτο να φανταστω παλιούς ηθοποιούς να μιλάνε έτσι. Αλλά για χάρη της κουβέντας, εγω θα έβαζα Τζούλι Βίκου την Κάκια Αναλυτή και Βύρωνα Πάσχο το Χρήστο Δοξαρά ή το Νίκο Σταυρίδη. Στο ρόλο της "σχολιάστριας" που ερμηνευει η Πηνελόπη Πιτσούλη θα έβαζα τη Νανά Σκιαδά που θα της ταίριαζε γάντι.

Πίσω
Μπλουζα