Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Eμενα ο ρολος της Παπουτσακη που μου αρεσε περισσοτερο ειταν αυτος της Ακριβης ΠιπαΕιχα δει ολα τα επεισοδια της σειρας. Η Παπουτσακη ηταν καταπληκτικη ως Αλικη και ο ρολος τής ταιριαζε απολυτα.
Δεν ξερω ποια αλλη θα ηταν καταλληλοτερη και δεν καταλαβαινω καθολου τον εμπαιγμο που δεχτηκε τοτε.
Έχω κάνει αμαρτίες να το ξέρεις να το ξέρεις
Ποια πο τις σημερινες "τραγουδιστριες" μπορει να φτασει την φωνη της Μοσχολιου, της Βανου, της Δεναρδου, της Μουσχουρη, της Λιντα, της Μαρινελλας; Οι γυναικες αυτες απεκτησαν φανατικους θαυμαστες με μοναδικο προσον την φωνη τους και τιποτε αλλο. Καμια τους δεν κουνηθηκε, καμια τους δεν ξεγυμνωθηκε. Οι καινουργιες ακριβως επειδη δεν εχουν φωνη (αλλα εχουν ολα τα αλλα) πρωτα ξεβρακωνονται και υστερα παιρνουν ενα μικροφωνο και κανουν πως τραγουδουν, ετσι για να εχουν λογο υπαρξης πανω στην πιστα. Και φυσικα κανεις δεν παει για να τις ακουσει. Μονο για να τις δει καθοτι παρεχουν πλουσιο θεαμα απο στηθη και μπουτια.
Καμια σχεση λοιπον το ηθος τους με εκεινο των παλιων τραγουδιστριων και η Μοσχολιου μια χαρα τα λεει.
Να δώσουμε αφεση αμαρτιών τι λετε;
Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Εχθές το βράδυ στην ΕΡΤ-1 ήταν καλεσμένη η Κλειώ Δενάρδου και τραγούδησε. Ο άντρας μου με φώναξε να την δούμε και ήταν ακόμα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Κομψή, υπέροχη, ωραία ντυμένη, και φωνάρα από τις λίγες ακόμα και σήμερα!