Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν αποκλείεται να παντρευτώ»
Μα το να μην παραιτείσαι από τη ζωή είναι το αντίθετο του Αλτσχάιμερ.Ελεγα κι εγω οτι θα το γλιτωνε το Aλτσχαϊμερ, αλλα τελικα δεν μπορεσε.
Μετά την δήλωση της ζωζωκας πήρα και εγώ θάρρος, υπάρχει ελπιδαΚαι το κακο ειναι πως η Ζωζω βγαινει και τα λεει δημοσιως.
Γιατι καλη μου δεν τα κρατας ολα αυτα για τον εαυτο σου και τις φιλες σου; Να τους λες στα 90 και βαλε οτι κανεις σχεδια για γαμο, να γελατε και να περνα η ωρα;
Ειρωνικά το λες φαντάζομαι, ε;Ααααχχχχ....ΠΑΣΟΚ....ωραία χρόνια!
Καταρχάς δεν είδε την ταινία πως να έχει αποψη, οποιαδήποτε αποψη. Ας την δει πρώτα γιατί είναι μια αξιολόγη προσπάθεια και μετά κρίνει.Πολύ προσωπικά το πήρε ο Νεκτάριος Σφυρακης. Μια ταινία είναι θες δες την, θες μην τη δεις. Και θα διάβαζα με χαρά μια κριτική που έχει να κάνει με την ουσία της υπόθεσης, αν δηλαδή η ταινία παρουσιάζει την πραγματικότητα ή όχι. Κατά τα άλλα ο Καζαντζίδης ήταν προϊόν της εποχής του. Δε θα μπορούσε να αναλυθεί με όρους σημερινούς, δεν έχω δει την ταινία κι ούτε πρόκειται να τη δω, αλλά έλεος με τους υπερκαλλιτεχνες που απαγορεύεται να τους ακουμπήσουμε γιατί κατεβαίνουν απ' το "βάθρο".
Έχω πάντα μια καχυποψία απέναντι σε τέτοιες απόπειρες γιατί έχουμε ως λαός μια τάση στην αγιογραφία που δε μου αρέσει αλλά απ' αυτό το σημείο μέχρι το "δεν το είδα, πως τολματε" υπάρχει μια απόσταση. Μπορεί να είναι μια τίμια προσπάθεια, δεν ξέρω. Αλλά και καλή να μην είναι, τους δημιουργούς χαρακτηρίζει όχι τον Καζαντζίδη. Τώρα αν οι θεατές δεν είναι σε θέση να κάνουν αυτή τη διάκριση είναι άλλο ζήτημα
Αν και η Γιατζόγλου μου ήταν πάντα αντιπαθής, εδώ μάλλον θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί της! Όσο θυμάμαι το Στέλιο ως δημόσια εικόνα, πάντα μου έβγαζε και ξινίλα, ίσως και τοξικότητα σε κάποιες περιπτώσεις. Ναι ήταν φωνάρα, ή μάλλον η "ΦΩΝΑΡΑ" που παραμένει αξεπέραστη στο λαικό τραγούδι, εξέφρασε σε μεγάλο βαθμό αυτό που λέμε "λαικό αίσθημα" στη μεταπολεμική Ελλάδα. αλλά enough is enough- κάποια πράγματα θα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους! Δεν γίνεται κάποια πράγματα να μην τα ακουμπάμε καθόλου μην τυχόν και πέσουν από το βάθρο. Την ταινία ακόμα δεν την είδα για να είμαι ειλικρινής«Ήταν αγροίκος και πάντα νευριασμένος, καμία σχέση με αυτό που δείχνει η ταινία»: Η Κατερίνα Γιατζόγλου σπάει τη σιωπή της για τον Στέλιο Καζαντζίδη
Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και συγγραφέας υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως ο τραγουδιστής από τις Melisses «*****ωσε τις πολύ έντονες γωνίες» που είχε οwww.tilestwra.com
Όχι και εντελώς ειρωνικά! Αλλά δεν θα ανοίξω επ'ουδενί πολιτικο διάλογο εδώ μέσα- εκτός κι αν υπάρξει ειδικό νήμα και το επιτρέψουν οι moderators!Ειρωνικά το λες φαντάζομαι, ε;
Γιατί να μην ξαναπαντρευτεί η Ζωζώ? Καλά τα λέει! Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω, όσο χρονών και αν είναι. Αυτή είναι η πεμπτουσία της ζωής. Μπράβο Ζωζώ!!!Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν αποκλείεται να παντρευτώ»
Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν αποκλείεται να παντρευτώ»
Μία δήλωση που πολλοί δεν περίμεναν έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», μιλώντας μεταξύ άλλων καιwww.enikos.gr
Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν αποκλείεται να παντρευτώ» | Cretaone.gr
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τις προσδοκίες της για τη νέα χρονιά, εστιάζοντας στην υγεία της, μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισεcretaone.gr