Το βλέμμα είναι όπως το περιγράφει η @BETTY BOOP , εμένα βέβαια, μου βγάζει το «Δεν είμαι πια Παρθένα, εσείς;»
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το βλέμμα είναι όπως το περιγράφει η @BETTY BOOP , εμένα βέβαια, μου βγάζει το «Δεν είμαι πια Παρθένα, εσείς;»
Μωρε, ας μου βρισκει εμενα παρκινγκ και παρκαρω και μονος μουΕ ας έρχεται να μου ξεπαρκαρει το αυτοκινητο οταν δεν μπορώ εγώ...
![]()
Μέμος Μπεγνής: «Έπιασα τον σύντροφό μου να με απατά, αλλά δεν με νοιάζει, δεν είμαι κτητικός άνθρωπος»
Στην απιστία, στη ζήλια στις σχέσεις και τις συνεργασίες του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μέμος Μπεγνής ενώ αποκάλυψε και τα άσχημα πράγματα που έχει ακούσει για τον εαυτό του. «Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον που σιχαινόμουν,fresh-news.eu
Οσο και να χτυπιεται, δεν την πιστευω. Η αληθεια ειναι οτι πηρανε την Αντερσον λογω διαφορας στηθους
Οτι ακριβως απαιτει το σαβουαρ βιβρ, απο ενεν πολιτισμενο ανθρωπο Απο την αλλη, ενα χερακι σφαλιαρες και στους δυο, δηλωνει παθος. Και σαν μεσογειακος λαος, ειμεθα παθιασμενοι! Ταυτοτητα θα αλλαξουμε τωρα?.Φανταζομαι και το σκηνικο: Ο Μπεγνης πιανει το ετερον ημισυ στο κρεβατι με αλλο προσωπο, παει κοντα τους, τους σκεπαζει με την κουβερτουλα να μην κρυωσουν και, αποχωρωντας διακριτικα, ζηταει συγγνωμη για την ενοχληση.
Δε φταίει τίποτε άλλο, παρά μόνο η ομορφιά του.....