Όσον αφορά τη δήλωση της κυρίας, απλά να αναφέρω ότι πολλές κιουρίες, κοιτάνε τρόπο να ψαρεύουν κομπλιμέντα συνεπώς, εδώ το "είμαι μπάζο", είναι για αυτό το σκοπό "μα όχι καλή μου, εσύ μπάζο, αποκλείεται, αν είσαι συ, τι να πουν κι οι άλλες κτλ"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Aκριβως πολύ υποκριτικό νομιζωΌσον αφορά τη δήλωση της κυρίας, απλά να αναφέρω ότι πολλές κιουρίες, κοιτάνε τρόπο να ψαρεύουν κομπλιμέντα συνεπώς, εδώ το "είμαι μπάζο", είναι για αυτό το σκοπό "μα όχι καλή μου, εσύ μπάζο, αποκλείεται, αν είσαι συ, τι να πουν κι οι άλλες κτλ"
Το μυαλο της σηγουρα ειναι "μπαζο" με τις δηλωσεις που εχει κανει κατα καιρους. Οσο για τα υπολοιπα, πολυμεταχειρισμενα, ταχει κανει τα χιλιομετρα της με το παραπανω. Προσωπικα αν το δωρο που μου κανουν εχει ωραιο περιτυλιγμα και φιογγο, περιμενω το περιεχομενο να ειναι ακομα ομορφοτερο, αλλιως, οπως ειναι στο recycle bin
Όμορφη κοπέλα ήταν σίγουρα μυαλό δεν ειχεΤο μυαλο της σηγουρα ειναι "μπαζο" με τις δηλωσεις που εχει κανει κατα καιρους. Οσο για τα υπολοιπα, πολυμεταχειρισμενα, ταχει κανει τα χιλιομετρα της με το παραπανω. Προσωπικα αν το δωρο που μου κανουν εχει ωραιο περιτυλιγμα και φιογγο, περιμενω το περιεχομενο να ειναι ακομα ομορφοτερο, αλλιως, οπως ειναι στο recycle bin
Με την ζώνη είναι κάπως τρομακτικοΕλα, βρε Δημητρα. Εσυ εισαι συνηθισμενη στο ξυλο. Διπλο χαστουκι εφαγες και δεν μιλησες.![]()
Με την ζώνη είναι κάπως τρομακτικο