αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 25.134
Είναι σκληρός στην κριτική του ακου άφωνη η γλυκερια...και πιτουρα μυαλο ο μουρατ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είναι σκληρός στην κριτική του ακου άφωνη η γλυκερια...και πιτουρα μυαλο ο μουρατ!
Είναι σκληρός στην κριτική του ακου άφωνη η γλυκερια
Παιδι μου, κακος, τσουχτρης, κι ασχημος! Τι λες τωραΕίναι σκληρός στην κριτική του ακου άφωνη η γλυκερια
Bambi θα έκανε καριέρα η γλυκερια ακόμα και αν Χαρούλα δεν υπήρχε όπως και η Βιτάλη έχουν φωναρεςΔεν την λεει αφωνη. Λεει οτι μιμηθηκε την Χαριν Αλεξιου το οποιο και αληθευει.
Αυτά που λέω εγω
Έχασε τόσο πολλά η επιδαυρος
Αχ λακη![]()
Λάκης Γαβαλάς: Πάντα θαύμαζα το ανδρικό φύλο, αλλά στις φαντασιώσεις μου πρωτοστατούσαν γυναίκες
Ο σχεδιαστής μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και τον γάμο από τον οποίο πέρασε στο παρελθόνwww.protothema.gr
Δεν αντιλέγω για τα παραπάνω που λες απλά φαντασιώσεις με γυναίκες ο Λάκης, εδω αντιλεγωΔεκαετία 90: Έχουμε πετύχει στο θρυλικό κλαμπ "Privilege" στην παραλιακή τον Λάκη και Τρύφωνα να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον και να τσιριζουν και κακαριζουν απο τα γέλια!!
Τρελό δίδυμο!!![]()
Ουδόλως μας νοιάζει, εσύ μας το θυμιζεις ξανά και ξανά και ξανα