Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.822
Λογικο, οι παντρεμενοι δεν πανε με αντρες, οι παντρεμενες πανεΠοιον άραγε να εννοει;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Λογικο, οι παντρεμενοι δεν πανε με αντρες, οι παντρεμενες πανεΠοιον άραγε να εννοει;
Ετσι και παρει, φορα αυτος, θα μας αυτωσει ολους, αυτοκινητα, τοιχους ...Aλλου λέει ότι οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση έχουν λίμπιντο φοβερή, τώρα λέει πως είναι εγκυος
Σιγα το καινουργιο πραγμα. Κι εγω εχω δει στο Λαυριο. Δεν μπορω να σας τα περιγραψω, γιατι λιποθυμησα απο τον φοβο μου. Και λιποθυμησα γιατι ειδα τα ΟΥΦΑ![]()
Αγγελική Ηλιάδη: «Είδα UFO στη Νέα Σμύρνη - Δεν τρελάθηκα»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε τα όσα αντίκρισε σε ηλικία 15 ετώνwww.newsbomb.gr
μου θυμισε το άσμα της "Γυμνός μες την Ελλάδα"
Eμ πως αλλοιως θαμενε με τον παιδαρο, χωρις να παει μεγαρο?
... μου θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο:
H Ριτα λιφταριζε μονο το δερμα στα μαγουλα και το μαζευε πισω απο τα αυτια. Μην ξεχναμε επισης οτι σημερα, ολα τα προιοντα δινονται φασον στην ΚιναΤα οποια ομως ηταν πετυχημενα. Δεν παραμορφωθηκε η Ριτα. Σημερα πως γινονται ολες ετσι;
Αντι να παει εμπρος η επιστημη, παει πισω;
![]()
Αγγελική Ηλιάδη: «Είδα UFO στη Νέα Σμύρνη - Δεν τρελάθηκα»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε τα όσα αντίκρισε σε ηλικία 15 ετώνwww.newsbomb.gr
![]()
Ελένη Χατζίδου: Έχω δει UFO πηγαίνοντας στην Αμαλιάδα, ήρθε κοντά μου αλλά δεν με πήρε - iefimerida.gr
Για την εμπειρία της με UFO μίλησε η Ελένη Χατζίδου κατά τη διάρκεια περιοδείας της με τον Γιώργο Τσαλίκη.www.iefimerida.gr
Τι γίνεται σήμερα μια που να ναι πετυχημένη δεν υπάρχει, γίνονται όλες σαν τον χαρακτήρα από το sawΤα οποια ομως ηταν πετυχημενα. Δεν παραμορφωθηκε η Ριτα. Σημερα πως γινονται ολες ετσι;
Αντι να παει εμπρος η επιστημη, παει πισω;
Στην Αμαλιάδα βρήκε να πάει το ουφο από ολόκληρο πλανητηΔεν σε πήρε σίγουρα;
Κοίτα να δεις, αρχικά είχαν βάλει στο google maps να τους πετάξει μέχρι το Καπιτώλιο, αλλά κόλλησε το ριμάδι και τους έβγαλε κομματάκι παραδίπλα, στην Αμαλιάδα.Στην Αμαλιάδα βρήκε να πάει το ουφο από ολόκληρο πλανητη
Λες να γίνει η Αμαλιάδα κέντρο διερχομενων ουφο; χα χα πλάκα θα χεΚοίτα να δεις, αρχικά είχαν βάλει στο google maps να τους πετάξει μέχρι το Καπιτώλιο, αλλά κόλλησε το ριμάδι και τους έβγαλε κομματάκι παραδίπλα, στην Αμαλιάδα.
Όπως λέει και το τραγούδι: τί Λωζάνη - τί Κοζάνη.
Τί πλανητάρχης - τί δήμαρχος Αμαλιάδας. Πάνω-κάτω τα ίδια είναι.![]()
Εσύ κι ο Τζόκερ...
Πηγε κοντα της οπως λεει. Την τσεκαρε και δεν την πηρε! Διαλεγουν και τα ΟΥΦΟ μην νομιζετε. Τα "ουφο" δεν τα θελουν, μαλλον εχουν πολλα απο αυταΠέφτει πολύ μεγάλο δούλεμα με τα Ούφα!
![]()
Ελένη Χατζίδου: Έχω δει UFO πηγαίνοντας στην Αμαλιάδα, ήρθε κοντά μου αλλά δεν με πήρε - iefimerida.gr
Για την εμπειρία της με UFO μίλησε η Ελένη Χατζίδου κατά τη διάρκεια περιοδείας της με τον Γιώργο Τσαλίκη.www.iefimerida.gr